2014届上海市各区高三英语一模——阅读理解汇编_图文

宝山区
(A) Any snakebite can be dangerous if infection sets in. Some types of snake poison make the bite area swollen (肿胀的) or painful. Others cause bleeding or damage the heart‘s nerves. Here are some especially dangerous snakes: The largest of all poisonous snakes, king cobras can reach 5.5 meters in length. Each king cobra bite contains enough poison to kill an elephant — or 20 people. But these big snakes usually avoid people. They live throughout India, southern China and Southeast Asia. A bite from Australia‘s inland taipan, the world‘s most poisonous snake, releases enough poison to kill 100 men. The good news is that people rarely come in contact with this snake, and a treatment for its poison exists. Russell‘s viper lives throughout Asia, including India, southern China, and on the island of Taiwan. It prefers grassy fields but can be found in forests and urban areas. It bites more people and causes more deaths than any other poisonous snake. Though short, the common Indian krait packs a powerful punch (攻击) in its bite. Most often, it strikes people at night while they are sleeping. Since the bite causes little pain, victims are often not sure that they have been bitten until they begin to experience stomach cramps (痉挛). Without treatment, symptoms will worsen quickly and can lead to death. The black mamba, a native of Africa, is actually olive or grey in color. Only the inside of its mouth is black. When black mambas feel threatened by a human, they make a loud hissing sound to warn the person away. If the warning is ignored, the snake will attack the person repeatedly. And they can attack quickly, moving over the ground at speeds of up to 20 kilometers per hour. 66. According to this article, what is a particular feature of the king cobra? A. Its seasonal changes. B. Its lack of movement. C. Its sense of hearing. D. Its remarkable size. 67. According to this article, which of the following is known for its speed? A. The inland taipan. B. The black mamba. C. The Indian krait. D. The Russell‘s viper. 68. What does the article imply about the inland taipan? A. It was once believed to be extinct. B. A chance meeting with it could be fatal. C. Some people keep one as a pet. D. Very little is known about its behavior. 69. In which magazine would you most likely find this article? A. Let‘s Explore Nature B. Weekly Travel Digest C. Psychology Magazine D. Global Warning News (B) Basketball, baseball and soccer are classic sports that people will always enjoy. And yet we

1 / 15

keep changing popular games like these in new ways to keep them fresh. Underwater hockey This game is played in swimming pools with two teams of six players. Each player has flippers (蛙鞋), a snorkel and a stick used for hitting a puck (圆盘). Each team earns points by hitting the puck into its underwater goal. Other team members must be ready to take the puck when a team member goes up for air. That makes underwater hockey a true team sport. Chessboxing A sport can also be revised by mixing it with another game. In chessboxing, two players compete on the chess board and in the ring. First, their minds are tested in a game of chess. Then they use their strength in a round of boxing. They repeat this for 11 rounds. The winner beats the loser in chess, knocks him out while boxing or gets more boxing points. Bossaball This exciting sport is part volleyball and part soccer. But unlike both of those sports, players jump up and down throughout the game. That‘s because it‘s played on an inflatable (可充气的) volleyball court with a trampoline on either side of the net. One player bounce on the trampoline while up to four others stand around it. A team can touch the ball six times before sending it back across the net. Each player may touch the ball once with arms or twice with other body parts. Cycleball Another fun game to watch, cycleball is like indoor soccer on wheels. Each player rides a special bike designed for the game. Like soccer, a team must put the ball in a goal. However, there is a catch. The ball can only be touched with the bikes‘ wheels or the players‘ heads. This game requires a lot of practice to learn the skills needed. Though these sports may not be common, give them a look or even a try.
2 / 15

70. Why does the author think Underwater Hockey is a true team sport? A. Because all players in a team wear the same flippers and use a stick to hit a puck. B. Because each player in a team has to cooperate with other team members in the match. C. Because it is played underwater, the game is more dangerous than the sports played on land. D. Because each team earns points by hitting the puck into its underwater goal. 71. In Chessboxing, the winner will be the one who _____. A. wins both in chess and in boxing B. defeats his opponent in chess C. wins in chess or in boxing D. can knock his opponent out of the boxing ring 72. According to the article, at most how many players in all can take part in a Bossaball match? A. 4. B. 6. C. 8. D. 10. 73. In Cycleball, the author mentions catch, whose meaning may be _____. A. sport B. skill C. rule D. practice (C) Happiness can be described as a positive mood and a pleasant state of mind. According to recent polls ( 民意调查 ), sixty to seventy percent of Americans consider themselves to be moderately happy and one in twenty persons feels very unhappy. Psychologists have been studying the factors that contribute to happiness. It is not predictable, nor is a person in an apparently ideal situation necessarily happy. The ideal situation may have little to do with his actual feelings. A good education and income are usually considered necessary for happiness. Though both may contribute, they are only chief factors if the person is seriously undereducated or actually suffering from lack of physical needs. The rich are not likely to be happier than the middle-income group or even those with very low incomes. People with college educations are somewhat happier than those who did not graduate from high school, and it is believed that this is mainly because they have more opportunities to control their lives. Yet people with a high income and a college education may be less happy than those with the same income and no college education. Poor health does not rule out happiness except for the severely disabled or those in pain. Learning to cope with a health problem can contribute to happiness. Those who have good relationship with other family members are happier than those who live alone. Love has a higher correlation with happiness than any other factors. It should be noted that people quickly get used to what they have, and they are happiest when they feel they are increasing their level no matter where it stands at a given time. Children whose parents were happily married have happier childhoods, but are not necessarily happier adults. The best formula (准则) for happiness is to be able to develop AQ (Adversity Quotient that can be of great benefit when running into trouble), to have a personal involvement and commitment, and to develop self-confidence and self-esteem. 74. It can be inferred from the passage that _____. A. happiness is neither predictable nor apparent
3 / 15

B. a person in an apparently ideal situation must be happy C. the rich are not likely to be happier than the middle-income group D. happiness is not necessarily connected to one‘s situation in society 75. According to the article, happiness is greatly dependent upon _____. A. a happy childhood in which one can do whatever he likes B. great wealth with which one can buy anything C. a feeling that conditions are becoming for the better D. a college degree that can help one achieve great success 76. The letters AQ in the last paragraph most probably mean _____. A. ambition to defeat others in a severe competition B. ability to overcome difficulty and get out of embarrassing situation C. methods of solving difficult problems and challenges in life D. attitudes towards severe competition especially in trouble 77. The best title of this passage may be _____. A. What Does Happiness Consist in B. Happiness and Unhappiness C. Different Kinds of Happiness D. Causes of Happiness and Unhappiness

崇明县(A)
At age 11, Zlata Filipovic saw things that most people pray they never see. Growing up in the middle of a war zone, this little girl experienced firsthand the horrors of war. Filipovic turned 11 in December of 1991. Five months later Serbian soldiers attacked Filipovic‘s hometown of Sarajevo, Bosnia. While many people fled the city, Filipovic‘s family stayed. Some of the worst moments of the Bosnian conflict would take place right under her nose. How did Filipovic deal with his harrowing experience? By writing a diary. Zlata’s Diary was first published in the summer of 1993 by UNICEF (United Nations International Children‘s Emergency Fund). It attracted enormous interest. Her writings on the Bosnian conflict were not as sophisticated ( 老练的 ) as the daily news reports. Filipovic‘s observations were, however, more moving and intimate (私人的). Ztala’s Diary gave readers a sense of sympathy for the ordinary people stuck in the Balkan region. Filipovic‘s writings raised world awareness of the senseless conflict in Sarajevo. ―I see that things aren‘t good here,‖ Filipovic writes. ―An ugly war is taking away my childhood.‖ After two years of enduring the war in Sarajevo, Filipovic‘s family escaped to Paris in December of 1993. Zlata’s Diary was then printed by an international publisher. It became an instant bestseller. It has since pfzhizuo been translated into 35 languages. Outside Bosnia, Filipovic continued to show deep concern for her torn homeland. In the following years, she gave many talks on the impact of war on children. She spoke often about the need for a stable, lasting peace in the Balkan region. Filipovic eventually attended a British University and received a degree in human sciences. Today, the well-being of the Balkan region remains on her mind. Now Filipovic wants to use her experience to promote peace in a rapidly changing Europe. She hopes that her stories of war will

4 / 15

make people listen to her message of peace. 66. The underlined word ―harrowing‖ in Paragraph 2 can best be replaced by ―______‖. A. desperate B. miserable C. embarrassing D. revolutionary 67. What was special about Zlata’s Diary? A. It wrote about war in different languages. B. It was as attractive as the daily news report. C. It helped the world see war through the eyes of a child. D. It made the world know better about the Bosnian conflict. 68. It can be learned from the passage that ______. A. Zlata was promoting peace with her stories of war B. Zlata‘s nose was seriously wounded in the conflict C. Zlata kept her diary a secret until the winter of 1993 D. Zlata felt relieved after escaping from the war in Sarajevo 69. Which of the following might be the best title for the passage? A. Zlata Filipovic: growing up in war B. Zlata Filipovic: writing against war C. Zlata Filipovic: changing the world D. Zlata Filipovic: loving peace in heart (B) SERVICE DIRECTORY Artero Hotel ? ? Check-in Time Check in after 13:00 on the arrival day. Check-out Time Check out before pfzhizuo 12:00 noon on your departure day. A 50% surcharge(额外费) will be imposed if you check out after 12:00 noon; a 100% surcharge will be imposed if you check out after 18:00. Key Card For your safety, the key card is NOT transferable. If it is lost, please contact the front desk immediately. Please return your key card to the front desk upon departure. Room Number & Telephone Number Rooms have a 3-digit number. The first number stands for the floor and the second and third numbers stand for the room number. For example: 308 refers to room 08 on the 3rd floor. For room-to-room calls, dial 8 + room number, e.g. 8308. To call the room from outside, dial 61208308. Television Television channels have been set up as shown on the TV programme. If you have any problem watching TV, please dial 8003. Room Cleaning We provide house zhucanqi keeping once in a day. If you want to have your room cleaned at a certain time, please contact house keeping at 8001. Laundry

?

?

?

?

?

5 / 15

?

? ?

Items received before 10:00 will be returned in the afternoon (before 15:00) of the next day. If you need urgent service, please dial 8002. Towels and Slippers Please do not remove the towels or slippers from your room as towels and slippers are provided at the pool. Do not use the towel for any inappropriate purposes. You will be required to compensate (赔偿) for damages caused by misuse. Power Safety It is strictly forbidden to dry clothes over lampshades, which may cause a fire. Pets Pets are not allowed in any parts of the hotel. We thank you for your understanding and cooperation.

70. Scott, who is staying in Room 609, wants to call his friend in Room 815 of the same hotel, he should dial ______. A. 61208308. B. 8609. C. 8001. D. 8815. 71. Mrs. Taylor is staying in Room 213 and needs to have her clothes washed immediately, she should dial ______. A. 8213. B. 8001. C. 8002. D. 8003. 72. Which of the following practice is allowed for the guests in the hotel? A. Keeping the key card after check-out. B. Asking for extra house keeping service. C. Using the slippers in the room at the pool. D. Walking a pet dog in the garden of the hotel. 73. Suppose the accommodation fee for a single room is $100 per day and Mr. Brown checked into the hotel at 21:00 on Jan. 5th and checked out at 15:00 on Jan. 8th, he should pay ______. A. $300. B. $350. C. $400. D. $450. (C) Foreseeing a time when a patient‘s own cells may be harvested, multiplied, and fashioned into a replacement organ, researchers in Boston have successfully transplanted laboratory grown bladders (肾) into six dogs. For a century, physicians have replaced diseased or damaged bladders by removing sections of a person‘s intestines (肠子) and shaping them into a substitute bladder. While the procedure offers some relief to patients, complications often develop because nature designs intestinal tissue for a purpose—absorbing nutrients—other than pfzhizuo holding waste liquid of the body. ―You start absorbing stuff that should be removed,‖ says Anthony Atala of the Children‘s Hospital in Boston. Other physicians have turned to human-made materials to create artificial bladders, but those efforts have also run into problems. Consequently, to build a better bladder, Atala and his colleagues decided to employ the organ‘s own cells. To turn the cells into an organ, the researchers first form plastic which can break down naturally into bladder-shaped shell. They then coat its outside and inside with layers of cells needed. To test this strategy, Atala‘s group obtained bladder tissue from dogs and grew it into organs.

6 / 15

After removing the dogs‘ bladders, the investigators implanted (移植) the artificial ones coming from the dogs‘ own cells. Within a month, the pfzhizuo organs began to perform like normal bladders. Within three months, the plastic shells had broken down naturally, and the implanted organs were hard to distinguish from natural ones. Blood vessels ( 血管 ) quickly grew into them. Moreover, nerves seem to form proper connections with the new organs, allowing the dogs to regain normal control of their bladders. Some dogs have had the artificial bladders for nearly a year without any problems. While the bladders of dogs closely resemble those of people, Atala warns that more testing of this transplant strategy must occur before artificial bladders are ready for the clinic. 74. The traditional method of shaping parts of intestines into a substitute bladder ______. A. brings the patient a pfzhizuo lot of sufferings B. allows the patient to absorb useless things C. prevents the patient from absorbing nutrients D. worsens both the function of the intestines and the bladder 75. The artificial bladders implanted in dogs ______. A. worked perfectly as long as three months B. did not work properly until after a month C. proved to be able to work for several years D. began to work as well as a normal one in a few weeks 76. Why is it suggested that more testing should be made? A. Human bladders may well be different from dogs‘. B. Dogs‘ bladders can be implanted into human bodies. C. What suits dogs‘ bladders will also suit human bladders. D. Artificial bladders grown in dogs can be used for human beings. 77. What does the passage mainly talk about? A. The history of making artificial bladders. B. The way of turning intestines into bladders. C. The prospect of manufacturing plastic bladders. D. The possibility of making bladders from their own cells.

奉贤区
(A) Every day I check my e-mail. Most o the time I am simply doing inger exercises, another form of piano practice without the beautiul notes. Sometimes, however, I receive a gift, reminding me of the gifts in my lie. The following passage is one of those gifts. Peter Jones is a 92-year-old, short, calm and proud man.Every morning he is fully dressed by eight o‘clock, with his hair ashionably combed and ace perectly shaved, even though he is unable to see. He would move to a nursing home today. His wife of 70 years recently passed away, making the move necessary. Ater hours of waiting patiently in the entrance ball o the nursing home, he smiled sweetly
7 / 15

when told his room was ready. As he moved his walker skillully to the elevator, the nurse provided a visual description of his tiny room. ―I love it,‖ he stated with the ebullience of an eight-year-old having just been presented with a new pet dog. ―Mr. Jones, you haven‘t been to the room,‖ said the nurse. ―That doesn‘t have anything to do with it,‖ he replied. ―Happiness is something you decide on ahead of time. Whether I like my room or not doesn‘t depend on how the urniture is arranged…it‘s how I arrange my mind. I have already decided to love it. It‘s a decision I make every morning when I wake up. I have a choice: I can spend the day in bed complaining of difficulty I have with parts of my body that no longer work, or get out o bed and be thankul or the ones that do. Each day is a gift, and as long as I am alive, I‘ll focus on the new day and all the happy memories I‘ve stored away.‖ May each of our days continue to be a gift. 66. What do we know about Mr. Jones? A. His wie died many years ago. B. He received a pet rom the nurse. C. His room in the nursing home is big. D. He is blind but very neat. 67. How did Mr. Jones feel about his room in the nursing home? A. Content. B. Disappointed. C. Worried. D. Curious. 68. The underlined word ―ebullience‖ in paragraph three is closest in meaning to ___________ . A. sadness B. enthusiasm C. faith D. ambition 69. What would be the best title or the passage? A. Living in a nursing home B. Each day is a gift C. Arranging your mind every day D. We‘re always grateul (B) ATTENTION, ALL OUR NEW STUDENTS! Welcome to West Lakes Institute o Technology. You are strongly advised to adhere to the following three basic rules on this, your irst day, of the second semester: 1. Wear your pre-admission student number on your (衣服的翻 领) at all times. 2. Do not enter any classrooms where classes are already in progress. 3. When asked to produce basic inormation about yoursel, be ready to show your green enrollment acceptance advice slip.

Students who have pre-paid the enrollment fee
From 9:00 am to 10:00 am (no later) you should visit the foyer o the Old Chapel building to receive your new student inormation kit. Once you have your kit, you are not required until 10:30

8 / 15

am, so you can relax in the Student Centre until you are called over the PA system.

Students who are not yet to pay the enrollment
Go directly to the Admissions Centre and be prepared to pay your enrollment ee ($150 — cash only) to the New Admissions Oicer. You will be asked or your address and your pre-admission student number (the number on your green enrollment acceptance advice slip). Note that this is NOT the number which is later displayed on your student card. Once you have paid your enrollment fee, ollow the instructions above or students who have pre-paid their ee.

Student cards
Student cards will not be issued until Thursday. Photographs, however, will be taken on Monday aternoon. Make your way to the Library at the following times: 1:00 pm — ilm and Photographic Arts 3:15 pm — Hotel &Hospitality 1:45 pm — Marketing 4:00 pm — ashion & Design 2:30 pm — Travel & Tourism 4:45 pm — all other Art students Photographs o students in all other courses will be taken Tuesday aternoon.

Welcome Address
The Director of the college will address all new students in the Main Hall at around 10:45 am. When you hear the announcement that directs you to assemble in the Main Hall, make your way switly past the canteen area, through the courtyard and into the Hall. No ood or drinks are allowed in the Main Hall.

Lunch
The canteen is situated on the ground loor o the student building. Since the canteen is also used by members o the public, you will be asked to produce your enrollment acceptance advice slip. ailure to do this will result in all purchases being charged or at non-discount prices. Cooked lunches are served only between 12:15 pm and 1:30 pm. 70. Who are the intended readers of the passage? A. parents B. teachers C. students who have graduated D. students who are going to be registered 71. According to the passage, students who have already paid the fee . A. should give their address and student number to the New Admissions Oicer B. can enter any classroom to have a rest C. are required to receive their kit beore 9 o‘clock D. can have a minimum o 30 minutes to relax ater getting the knit 72. We can learn rom the text that ―students‘ enrollment acceptance advice slip‖___________. A. displays the same number o that on the student card B. allows students to buy things in canteen at a lower price C. is only essential to students who haven‘t paid the ee in advance D. is required when taking the pictures used or the student card 73. Which o the ollowing statements is TRUE according to the text? A. Marketing students can get their student cards at 1:45, Monday aternoon. B. Students are allowed to have their lunch at 12:30 pm in the Hall.

9 / 15

C. The assembly call will be made beore the welcome address begins. D. Students can get their student cards rom the Library. (C) The research carried out by the University of Bari in Italy could help clariy hospitals who are charged with wasting money on art and decoration as it suggests a pleasant environment helps patients overcome discomort and pain. A team headed by Proessor Marina de Tommaso at the Neurophysiopathology Pain Unit asked a group o men and women to pick the 20 paintings they considered most ugly and most beautiul rom a selection o 300 works by artists such as Leonardo da Vinci and Sandro Botticelli. They were then asked to watch either the beautiul paintings, or the ugly paintings, or a blank panel while the team struck a short laser pulse at their hand, creating a sensation as if they had been hurt by a pin. The subjects rated the pain as being a third less intense while they were viewing the beautiul paintings, compared with when considering the ugly paintings or the blank panel. Electrodes (电极) measuring the brain‘s electrical activity also conirmed a reduced response to the pain when the subject looked at beautiul paintings. While distractions (娱乐), such as music, are known to reduce pain in hospital patients, Pro de Tommaso says this is the first result to show that beauty plays a part. The indings, reported in New Scientist, also go a long way to show that beautiul surroundings could aid the healing process. ―Hospitals have been designed to be unctional, but we think that their (审美能力) aspects should be taken into account too,‖ said the neurologist. ―Beauty obviously oers a distraction that ugly paintings do not. But at least there is no suggestion that ugly surroundings make the pain worse. I think these results show that more research is needed into the how a beautiul environment can reduce suering.‖ Pictures they liked included Starry Night by Vincent Van Gogh and Botticellis‘ Birth o Venus. Pictures they ound ugly included works by Pablo Picasso, the Italian 20th century artist Anonio Bueno and Columbian ernando Botero. ―These people were not art experts so some of the pictures they found ugly would be considered masterpieces by the art world,‖ said Pro de Tommaso. 74. According to the irst paragraph, people didn‘t approve___________. A. hospitals spend money on medical equipment B. hospitals decorate their rooms with works o art C. hospitals make their environment pleasant to patients D. hospitals treat their patients with works o art 75. How did the researchers make the research? A. By asking the subjects to listen to music. B. By requiring the subjects to draw paintings. C. By ordering the subjects to choose which picture is beautiul and ugly. D. By aching the subjects‘ hands while they are watching paintings. 76. According to the research, when designing a hospital, we should consider its___________. A. convenient acilities B. unctional operating room C. pleasing environment D. bright waiting room

10 / 15

77. The best title or the passage may be___________. A. Patients Don‘t Like Ugly Pictures B. Arts Can Be Used As a Medicine C. Ugly Patients eel Less Pain D. Beautiul Art Can Ease Pain

虹口区
(A) ―It seems likely that a caged elephant would miss the wilderness it was born into.‖ a six-year study revealed. British and Canadian scientists studied 4,500 elephants in European zoos and compared them with elephants living in the wild. They found that wild elephants are healthier, live longer and reproduce more than those elephants in zoos. When it comes to living in a zoo, ―many species do well but elephants don‘t,‖ said Georgia Mason, one of the researchers of the study. Many animals live longer in zoos than they do in the wild. This isn‘t surprising when you consider that zoo animals are not threatened by predators (掠 食者), always have plenty to eat, and have professionals on hand to care for them. When it comes to elephants, however, the situation is different. The world‘s largest land animals live much longer in the wild than they do in zoos. Female African elephants born in zoos live on average for 17 years, while those in the wild make it to 56. ―So far,‖ says Mason, ―We‘ve got 300 African elephants in zoos in Europe, and not one‘s yet reached 50.‖ Asian elephants are the more endangered of the two elephant species. They live for about 19 years in captivity (圈养) compared to 42 years in the wild. A few wild Asian elephants have even made it into their 70s. In Kenya, 30 to 50 percent of wild elephants reach 50 years of age. Fatness and stress are likely causes for the giant land animals‘ early death in captivity, Mason said. The researchers say that zoos do not offer enough space for animals that can travel as far as 48 kilometers a day. Too little exercise and too much food means captive elephants put on extra weight. The weight gain can lead to heart disease and other health problems. Being ―caged‖ is bad for health, not only for elephants, but also for humans. Be careful not to become a ―caged elephant‖! 66. Many animals live longer in zoos owing to the following reasons EXCEPT that ________. A. they are far away from the danger of being eaten. B. they can be in a better mood there. C. they needn‘t worry about their food at all. D. they are taken good care of. 67. Which of the following may probably result in the early death of elephants in zoos? A. Stress and lack of delicious food. B. Loneliness and little space for activities. C. Lack of delicious food and enough exercise. D. Being stressed and over weight. 68. What can be concluded from the passage? A. Zoos are not suitable for animals to live in. B. None of the animals live well in zoos due to lack of exercise. C. Compared with the elephants in zoos, wild elephants are healthier.
11 / 15

D. Asian elephants can live longer than African elephants in zoos. 69. What is the passage mainly about? A. The living conditions of animals in the world are worsening. B. Elephants can live a longer time in the wild than in zoos. C. All of us should take actions to protect wild elephants. D. The places where wild elephants live are being damaged seriously. (B)

Timetable
Mondays to Fridays Oxford Oxford to London-Paddington 09:05 -------------10:01 09:48 -------------10:42 10:05 -------------11:04 10:35 -------------11:34 London-Paddington London-Paddington to Oxford 11:15 ------------------12:14 11:45 ------------------12:44 12:00 ------------------12:56 12:15 ------------------13:14

Membership Card
Friends Membership Card THE HAMILTON PLAYHOUSE 0 0 1 3 6 7 8 9 Valid until 23 May 2013 Name: Miss E. M. Driscoll Box Office: 10865 305305 THE HAMILTON PLAYHOUSE When booking always ask for your Friends Discount. Give your membership number when booking. Please bring your card with you when collecting tickets. Your membership card is valid until the date shown on the front. This card is your proof of membership — please keep it safe at all times.

U.S. Families with a Laptop (Percentage)
100 80 60 40 20 0 White Black Asian Spanish 2008 2013

Menu
◇ French Slam? $4.29 ◇Chicken Fried Steak $5.09 French toast, two eggs any style, two pieces of A southern style! Golden fried and covered with bacon and two sausage links. French cheese. ◇Sandwich with Salad or Soup $4.35 ◇The Super Bird? $5.49 Chicken breast on bread. Served with your Thin flat pieces of chicken breast with Swiss choice of garden salad, Caesar salad, vegetable cheese, bacon and tomato on bread. beef or soup of the day. ◇Chinese Chicken Salad $5.99 ◇The Classic Hamburger $4.99 Chicken breast, mushrooms, green peppers, and Over 1/3 pound. Topped with tomato, red onions. Topped with tomatoes and fried noodles. onions and cheese. Served with bread. 70. Which of the following is true of the membership card? A. Its number is 10865 305305. B. It gets the owner a discount when used.

12 / 15

C. It is valid through the year of 2013. D. It belongs to Mr. E. M. Driscoll. 71. If one wants to attend a business lunch in London at 12:00, the latest train that he should take at Oxford leaves at ________. A. 09:48 B. 10:35 C. 11:15 D. 11:45 72. If you would like to have some vegetable beef, what may be your choice? A. French Slam?. B. Chicken Fried Steak. C. Sandwich with Salad or Soup. D. The Super Bird?. 73. The chart shows that from 2008 to 2013, ________. A. the percentage of the Spanish families with a laptop rose 60 points B. the percentage of the White families with a laptop remained unchanged C. the number of the Black families with a laptop was on the decrease D. the number of the Asian families with a laptop showed the sharpest increase (C) Women‘s minds work differently from men‘s. Psychologists view the subject either as a matter of failure or a joke. Now the biologists have moved into this field, and some of them have found that there are real differences between the brains of men and women. But being different, they point out hurriedly, is not the same as being better or worse. There is, however, a definite structural variation between the male and female brain. The difference is in a part of the brain that is used in the most complex intellectual processes—the link between the two halves of the brain. The two halves are linked by a trunkline (主干线) of between 200 and 300 million nerves, the corpus callosum. Scientists have found quite recently that the corpus callosum in women is always larger and probably richer in nerve fibres (纤维) than it is in men. This is the first time that a structural difference has been found between the brains of women and men and it must have some significance. The question is ―What?‖, and if this difference exists, are there others? Research shows that present-day women think differently and behave differently from men. Are some of these differences biological and inborn, a result of evolution? We tend to think that is the influence of society that produces these differences. But could we be wrong? Research showed that these two halves of the brain had different functions, and that the corpus callosum enabled them to work together. The better the connections, the more harmoniously the two halves work. Usually, women have the better connections. But it isn‘t all that easy to explain the actual differences between the skills of men and women on this basis. In schools throughout the world girls tend to be better than boys at ―language subjects‖ and boys better at math. If these differences correspond (相符合) with the differences in the trunkline, there is an unchangeable distinction between the sexes. We shan‘t know for a while, partly because we don‘t know of the exact relationship between abilities in school subjects and the functioning of the two halves of the brain. And we cannot understand how the two halves interact through the corpus callosum. But one thing is certain: nothing in our world is still—even scientific thought. 74. Which of the following statements is TRUE? A. Biologists are doing research where psychologists have given up. B. Brain differences point to advantage of one sex over the other.

13 / 15

C. The structural difference in the brain between the sexes has long been known. D. The brain difference is the only difference between the sexes. 75. According to the passage, it is commonly believed that brain differences are caused by ________ factors. A. biological B. psychological C. physical B. school subjects D. learning habits D. social 76. The expression of ―these differences‖ refers to those in ________. A. skills of men and women C. the brain structure of men and women 77. What is the main purpose of the passage? A. To discuss the various factors that cause brain differences. B. To explain the link between sex and brain structure. C. To suggest new areas in brain research. D. To indicate the many differences between the sexes.

黄浦区
(A) Jane Austen was born in the English countryside more than 200 years ago. She lived a simple life. She seldom travelled. She never married and she died from illness when she was only 41. However, people all over the world remember her. Why? It is because Jane Austen is the author of some of the best-loved novels in the English language. These novels include Emma, Pride and Prejudice, Sense and Sensibility and Persuasion. Jane completed her last novel Persuasion in 1816, but it was not published until after her death. Persuasion is partly based on Jane‘s naval brother. Anne, the daughter of Sir Walter Elliot, falls in love with Captain Wentworth, a person of a lower social position. But she breaks off the engagement when persuaded by her friend Lady Russell that such a match is unworthy. The breakup produces in Anne a deep and long-lasting regret. Eight years later, Wentworth returns from sea a rich and successful captain. He finds Anne‘s family on the edge of financial ruin. Anne and the captain rediscover their love and get married. Jane Austen once compared her writing to painting on a little bit of ivory(象牙), two inches square. Readers of Persuasion will see that neither her skill of delicate, ironic( 讽 刺 的 ) observations on social custom, love, and marriage nor her ability to apply a sharp focus to English manners and morals has abandoned her in her final finished work. Persuasion has produced three film adaptations: a 1995 version starring Amanda Root and Ciaran Hinds, a 2007 TV miniseries with Sally Hawkins and Rupert Penry-Jones, and a 1971 miniseries with Ann Firbank and Bryan Marshall. People who are interested in Jane Austen can still visit many of the places she visited and lived. These places include the village of Steventon, although her family house is now gone. Many of the places Jane visited in Bath are still there. You can visit Jane Austen‘s home in Chawton, where she did her best writing, and Winchester, where she died. 66. What is the theme of Persuasion? A. Never regret what you‘ve chosen.

B. True love lasts forever.

14 / 15

C. Be matched for marriage. D. Love waits for no man. 67. Which of the following CANNOT describe Jane‘s writing style? A. Her application of symbolism. B. Her delicate observations. C. Her focus on manners and morals. D. Her use of irony. 68. Which of the following about Jane Austen is TRUE? A. Her family house is now in the village of Steventon. B. Many of the places she visited in Bath are still available. C. The latest film adaptation of Persuasion was produced in 1995. D. Her last novel Persuasion is considered her most successful one. 69. The article mainly talks about _______. A. Jane Austen‘s unique writing style B. the original residence of Jane Austen C. Jane Austen‘s last novel: Persuasion D. the popularity of Jane Austen‘s novels

( B) GETTING A GRANT Who pays? The local education authority (LEA) for the area in which the student is living. Who can get this money? Anyone who gets a place on a first degree course, although a student who has already attended a course of advanced further education may not. Students must also have been resident in the UK for at least three years, which can exclude some students from overseas. SPECIAL CASES

15 / 15

If a student has worked before going to college? A student who is 26 or more before the course starts and who has worked for at least three of the previous six years will get extra money – ? 155 a year if 26, increasing to a maximum of ? 615 at 29 or more. If a student is handicapped? LEAs will give up to ? 500 to help meet extra expenses – such as buying a tape recorder for a blind student, extra heating or special food. Banking? Most of the big banks offer special services to students who open accounts (in the hope that they will stay with the bank when they become rich officials). A student won‘t usually have to pay bank charges as long as the account stays in credit. Some banks allow students to overdraw by ? 100 or so, and still don‘t make charges (though they do charge interest). 70. The phrase ―a grant‖ in the first line most probably means _____. A. bank interest B. a credit card C. an education fee D. financial aid 71. A student from Japan who has been studying in England for a year and intends to go to college in a few months will _____. A. be unable to get money from any LEA B. get money if taking a first degree course C. get money from LEA when finishing his course D. have to open a bank account before getting money 72. A 31-year-old nurse wishes to qualify as a doctor at a university. She has worked since she was 25. How much extra money will she get a year? A. None. B. ? 155. C. ? 615. D. ? 515. 73. A big bank offers a new student special services because _____. A. they need student accounts badly B. they charge students extra interest C. they know he can get money regularly D. they hope he‘ll be a potential customer (C) Publicity offers several benefits. There are not costs for message time or space. An ad in prime-time television may cost $250,000 to $5,000,000 or more per minute, whereas a five-minute report on a network newscast would not cost anything. Publicity reaches a mass audience within a short time and new products or company policies are widely known. Credibility about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more believability than an ad in the same paper, because the reader associates independence with objectivity. Similarly, people are more likely to pay attention to news reports than to ads. For example, Women’s Wear Daily has both fashion reports and advertisements. Readers spend time reading the stories, but they skim through the ads. Furthermore, there may be 10 commercials during a half-hour television program or hundreds of ads in a magazine. Feature stories are much fewer in number and stand out clearly. Publicity also has some significant limitations. A firm has little control over messages, their timing, their placement, or their coverage by a given medium. It may issue detailed news releases

16 / 15

and find only portions mentioned by the media, and media have the ability to be much more critical than a firm would like. For example, in 1982, Procter & Gamble faced a massive publicity problem over the meaning of its 123-year-old company logo. To fight this negative publicity, the firm had a spokesperson appear on Good Morning America to disprove the rumor (谣言). The false rumors were temporarily put to rest. However, in 1985, publicity became so troublemaking that Procter & Gamble decided to remove the logo from its products. A firm may want publicity during certain periods, such as when a new product is introduced or new store opened, but the media may not cover the introduction or opening until after the time it would aid the firm. Similarly, media determine the placement of a story; it may follow a report on crime or sports. Finally, the media decide whether to cover a story at all and the amount of coverage to be devoted to it. 74. All of the following advantages of publicity are mentioned EXCEPT _____. A. time saving B. attentiveness C. credibility D. profitability 75. Compared with ad, news report or featuring stories are more _____. A. believable B. clear C. dependent D. subjective 76. The example of ―Procter & Gamble‖ is given to show _____. A. the efficient way of disproving rumors B. the importance of a spokesperson C. the interaction between firms and media D. the negative effect of publicity 77. What‘s the author‘s attitude towards publicity? A. doubtful B. objective C. passive D. supportive

嘉定区
A
Among all the fast growing science and technology, the research of human genes, or biological engineering as people call it, is drawing more and more attention now. Sometimes it is a hot topic discussed by people. The greatest thing that gene technology can do is to cure serious diseases that doctors at present can almost do nothing with, such as cancer and heart disease. Every year, millions of people are murdered by these two killers. And to date, doctors have not found an effective way to cure them. But if the gene technology is applied, not only these two diseases can be cured completely, bringing happiness and more living days to the patients, but also the great amount of money people spend on curing their diseases can be saved, therefore it benefits the economy as well. In addition, human life span(寿命) can be prolonged. Gene technology can help people to give birth to healthy and clever children. Some families, with the English imperial family being a good example, have hereditary(遗传的) diseases. This means their children will for sure have the family disease, which is a great trouble for these families. In the past, doctors could do nothing about hereditary diseases. But gene technology can solve this problem perfectly. The scientist just need to find the wrong gene and correct it, and a healthy child will be born. Some people are worrying that the gene research can be used to manufacture human beings in large quantities. In the past few years, scientists have succeeded in cloning a sheep, therefore these people predict that human babies would soon be cloned. But I believe cloned babies will not

17 / 15

come out in large quantities, for most couples in the world can have babies in very normal way. Of course, the government must take care to control gene technology. 66. What does ―these two killers‖ in the second paragraph refer to? A. Gene technology and another treatment of the two diseases. B. The two murderers who killed the cloned baby. C. The two diseases of cancer and heart disease. D. Hereditary diseases and cancer. 67. What‘s the main idea of the third paragraph? A. How gene technology can be applied in the field of treating hereditary diseases. B. Gene technology can be used to clone human babies. C. Gene technology can help people to give birth to a baby. D. Gene technology can help the English imperial family out. 68. In what way gene technology can help to treat hereditary diseases? A. Using gene technology, people with hereditary diseases can have more living days. B. Using gene technology, the scientist finds the wrong gene and corrects it. C. Using gene technology, human babies can be cloned. D. Doctors can cure cancer and heart disease with the help of gene technology. 69. What is the main purpose of writing this passage? A. Expressing the writer‘s idea that gene technology will benefit people. B. Telling people the disadvantages of gene technology. C. Telling the readers that gene technology will not benefit people. D. Explaining that gene technology will also do harm to the humanity. B Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home. What to Expect The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health. Accommodation Zones Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential. Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area. It is very convenient to travel in London by underground. Meal Plans Available ? Continental Breakfast ? Breakfast and Dinner ? Breakfast, Packed Lunch and Dinner It‘s important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal (谷物类食品), bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee. Friends If you wish to invite a friend over to visit, you must first ask your host‘s permission. You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their

18 / 15

privacy. Self-Catering Accommodation in Private Homes Accommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student. However, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practice English at home quite as much. 70. The passage is probably written for ______. A. hosts willing to receive foreign students B. foreigners hoping to know British culture C. travelers planning to visit families in London D. English learners applying to live in English homes 71. Which of the following will the host provide? A. Room cleaning. B. Medical care. C. Free transport. D. Physical training. 72. According to the passage, what does Continental Breakfast include? A. Dessert and coffee. B. Fruit and vegetables. C. Bread and fruit juice. D. Cereal and cold meat. 73. Why do some people choose self-catering accommodation? A. To experience a warmer family atmosphere. B. To enrich their knowledge of English. C. To entertain friends as they like. D. To enjoy much more freedom. C Are you an optimist? Do you look at your glass and see it as half full? Do you believe that every cloud has a silver lining and that things generally turn out for the best? Do you believe that if something is meant to be, it will be? If you reply ―yes‖ to all of these questions, then you are an optimist. You probably are enthusiastic, cheerful and outgoing. You may be successful at work and in love. But you may be misguided because things don‘t turn out for the best. You may believe that when one door closes another one opens (for example, you may fail to obtain a new job; another chance will come around soon). Wrong. When one door closes, another door slams (砰然关上) in your face. That‘s bitter reality. Now a book has been published which confirms what pessimists (悲观者) have suspected all along. It‘s called The Positive Power of Defensive Pessimism. Its author argues that defensive pessimism can lead to positive results. Defensive pessimism is a strategy used to manage fear, anxiety and worry. Defensive pessimists prepare for the things by setting low outcomes for themselves. They carefully consider everything that may go wrong and plan for ways to handle these problems. And this gives them a sense of control. Lawrence Sanno, a psychology professor, says, ―What‘s interesting about defensive pessimists is that they tend to be very successful people, so their low opinion of the situation‘s outcomes is not realistic. They use it to motivate themselves to perform better.‖ So far, so good. This is not rocket science. Defensive pessimists prepare carefully and consider what might go wrong, whether at work, on date or even in a sports game. It makes sense to have a

19 / 15

back-up plan. There are many sayings in English urging caution. For example, ―Don‘t put all your eggs in one basket.‖ And ―Don‘t count your chickens until they hatch.‖ To have a confident and optimistic approach to life‘s problems is good. But listen to what Woody Alien, the American comedian says, ―Confidence is what you have before you understand the problem.‖ There are pros and cons(利与弊) to being an optimist and a pessimist. Don‘t feel bad if you see the glass half empty. You are a realist. But lighten up and hook up with someone who sees the same glass half full. 74. What‘s the passage mainly about? A. The benefits of defensive pessimism. B. A book that has recently been published. C. The dangers of being too optimistic. D. How to become successful in life. 75. The underlined sentence ―This is not rocket science‖ (Para. 4) means __________. A. there is no real proof B. it is quite simple to understand C. the cost is not so high D. it‘s not a dangerous thing to do 76. Which of the following English expressions would a defensive pessimist believe? A. Whatever will be, will be. B. The glass is half full not half empty. C. Don‘t put all your eggs in one basket. D. Every cloud has a silver lining. 77. We can infer from the passage that the writer is probably __________. A. a realist B. an optimist C. a defeatist D. a scientist

金山区
(A)

1. Exercise Studies show that 30 minutes of mild exercise a day will increase your life span. This doesn‘t mean you have to run three miles or start jumping. Simple activities such as walking, gardening or taking exercise classes will work. 2. Enjoy people Contacts with family and friends help fight life-sapping depression and stress. Studies show that people socialize regularly live longer than loners. Interact daily with family members and friends. If you are isolated, make a point of joining social clubs or church groups so you can laugh and share life‘s joys. 3. Stay mentally active This is very important—use it or lose it! People who allow their mental faculties to decline run the risk of shortening their lives through falls and other injuries, and not being able to take care of themselves. Read the newspaper, visit the public library, balance your checkbook without a calculator, and exercise your brain by doing crossword puzzle. 4. Diet

20 / 15

The key words are ― high-fiber, low-fat‖. Cut back on red meat, salt, white flour, white sugar, alcohol and coffee. Start eating a balanced diet including lots of fruit, grains, raw vegetables and nuts. 5. Positive attitude By approaching life with a positive outlook you increase your chances of living longer. Stay optimistic—always search for the silver lining. Studies show people who see life as an enjoyable challenge, rather than a constant trial, cope better and prolong their life spans. 6. medication mix As we age, we are more likely to take medications. Sometimes this leads to over-medication, which can be disabling and even deadly. Ask your doctor if the drugs you take are really necessary. Make sure there is no danger of a bad drug interaction from your medication. Used correctly, medicines can help you live longer and more comfortably. 7. Volunteer Helping others increases your self-esteem and makes you feel like a valuable contributor. 66. Which of the following does NOT increase your life span? A. Staying happy about life C. Exercising your brain frequently A. become ignorant C. shorten their lives A. something made of silver C. good aspects 69. Which of the following is correct about medication ? A. Appropriate medication is necessary. B. Medication is always helpful to you. C. Doctors suggest taking expensive medicines. D. Drugs are unnecessary because of side-effects. B. Exercising as much as possible D. Enjoying your social life B. lose their minds D. become slow in movement B. new information D. long life span

67. People who do not stay mentally active are more likely to _________.

68. The underlined phrase silver lining can be replaced with __________.

(B)
―We are going to have to get rid of Bay this year,‖ Meg‘s dad said. ―That horse can‘t work another winter.‖ It was October, and snow was falling lightly over their part of Montana. Meg knew the ranch needed strong, steady horses to bring the sheep back from pasture. Still, she could hardly take in the enormity of her father‘s words. ―I know Bay‘s old,‖ Meg told her dad, ―but he is my horse. Won‘t you let me keep him? I‘d feed him. He won‘t be a problem.‖ ―We use horses for labor,‖ her dad said, ―We don‘t keep them as pets.‖

21 / 15

Meg understood. She thought about Casey, a dog she had once loved. He became lost when he chased a wandering sheep and never came home. Meg had been sad for weeks. She knew that on a ranch, animals come and go. You couldn‘t grow attached to them. Bay was different, though. The horse had a personality all his own. She went to the stable and stroked the old brown horse‘s head. As Bay nuzzled her hand, Meg tried to imagine what the ranch would be like without her favorite horse. The snow was falling faster, and dark gray clouds were settling over the peaks. Meg had an idea. She saddled Bay, put her foot in the stirrup, and swung up. ―Let‘s go !‖ she cried, and nudged him with heels. They galloped over the meadow, onto a steep and narrow trail, and up a wooded slope. ―We‘ll round up the sheep now, before the snow gets too thick,‖ Meg said. ―We will show Dad how well you work.‖. The sheep stood in a high pasture, bleating at the storm clouds. Meg heard a lone bleat from above. She looked for the lost sheep but couldn‘t see it. ―It must be stuck in the bush above the rock wall,‖ she thought. She got off her horse and began to climb up the steep wall. She was almost at the top when the heel of her foot slipped into a crack. She lost her balance and fell onto a rock. She tried to stand, but her foot hurt too much. Then Bay got into position under the rock. He was telling Meg to crawl onto his back! Painfully, Meg got her feet into the stirrups. Slowly and carefully, Bay carried her down the snow trail. On the way down, they met Dad riding his gray horse. ―What happened ?‖ he asked anxiously. ―Bay saved me.‖ Meg told him what happened. Dad‘s voice shook when he said, ― I wouldn‘t get rid of that horse for anything.‖ 70. Meg‘s dad intended to ______________. A. trade Bay for sheep C. sell or kill Bay A. Bay was a good sheep-keeper. B. Bay was like a good friend. C. Bay was strong and beautiful. D. Bay was the only animal she loved. 72. Meg rode Bay to the pasture to ___________. A. look for a lost sheep. C. climb over the meadow. 73. Why does Dad change his mind about Bay? A. Bay found the lost sheep and Meg. B. Bay was such a good friend to Meg. C. Bay proved his importance by rescuing Meg.
22 / 15

B. let Meg keep Bay as a pet. D. keep Bay working for another winter.

71. Meg hoped to keep Bay because______________.

B. round up the sheep. D. meet her father.

D. Bay proved that he had a personality all his own.

(C)
One picture in the Wonder Book of knowledge I had as a little boy showed a man reading a book while floating in the Dead Sea. What a miracle! How would it feel to lie back in water so thick with salt that it was impossible to sink? Fed by the Jordan River and smaller streams, the Dead Sea is the lowest point on the earth‘s surface, and its water is ten times saltier than the Mediterranean. With evaporation its only outlet, salt and other minerals become super-concentrated. Earlier this year, I drove down the long, steep hill to realize my dream. The shoreline was a broad area of bare salt-mud, but the water edge was far out of sight. Had somebody pulled the Dead Sea‘s plug? I wondered. Eli Dior, an Israeli official, explained the problem: ― The Dead Sea is drying up. Every year, the surface drops about one meter, and as the water level falls, shadow areas are left high and dry.‖ Over the last half-century, the five neighboring countries have collectively diverted nearly all the water flowing into the Dead Sea to meet human and agriculture needs. Result: the Dead Sea is being emptied. With population in the region set to double at least in the next 50 years, there is little hope of restoring the water being diverted for human consumption. No country has a drop to spare for the Dead Sea, where they know it will just evaporate. To dream of opening the dams and restoring natural balance is plainly unrealistic. Yet one ambitious high-tech dream may turn out to be not only the salvation of the Dead Sea but also a ticket to peace around its shores. The ― Red-Dead‖ is a proposed $5 billion project to bring sea water some 240 kilometers by pipeline and canal from the Red Sea to the Dead Sea. The Red-Dead may be the only solution, but even if the project is carried out successfully, the Dead Sea will be 10 to 20 meters lower than now and two thirds of its current size. Whatever the future holds, the Dead Sea‘s magical mix of sun, mud, sea and salt will surely survive. Many might complain that the Dead Sea is half empty—but for me the Dead sea will always be half full. 74. What‘s the passage mainly about ? A. Dead Sea—miracle of the world. B. Save the environment of the Dead Sea. C. Slow shrinking of the Dead Sea. D. Why is the Dead Sea so salty. 75. The shrinking of the Dead Sea is mainly caused by _________ according to the passage. A. a severe reduction of the water flowing into the sea. B. rapid evaporation of the water in the Dead Sea area. C. the increasing quantity of water drawn from the sea. D. very low annual rainfall in the Dead Sea Area.

23 / 15

76. Which of the following is right according to the passage? A. With no outlet to any ocean, the Dead Sea has become by evaporation the saltiest on earth. B. Though burdened with the growing population, the neighboring countries haven‘t cut off the sources of the Dead Sea. C. All the countries in the area will consider diverting less water from the Jordan River. D. The Red-Dead Project has not only brought water to the Dead Sea, but peace to the area as well. 77. Which of the following statements will the author approve of ? A. If the Dead Sea dried up, great natural disasters would happen in the region. B. The Dead Sea will not survive no matter what people do to save it. C. The five neighboring countries should stop diverting water from the Jordan River. D. Though the Dead Sea is shrinking gradually, it will not die.

静安区
(A) When people think of improving their diet, they often talk about eating more fruits and vegetables. Others want to eat more fish and less red meat, in addition to reducing the amount of food they eat. But, they can improve their diets even more with just a simple addition. American researchers have found that a diet rich in spices can help reduce the harmful effects of eating high fat meals. Pennsylvania State University Associate Professor Shiela West led an investigation of the health effects of a spice-rich diet. Her team knew that a high-fat meal produces high levels of triglycerides (甘油三脂), a kind of fat, in the blood. She said, ―If this happens too frequently, or if triglyceride levels are raised too much, your risk of heart disease is increased.‖ As part of the study, her team prepared meals on two separate days for six men between the ages of 30 and 65. The men were overweight, but healthy. The researchers added about 30 milliliters of spices to each serving of the test meal, which included chicken curry, Italian herb bread and a cinnamon (肉桂树皮)biscuit. The meal for the control group was the same, but it did not include any spices. During the experiment, the researchers removed blood from the men every 30 minutes for three hours. They found that antioxidant activity (抗氧化活性) in the blood of the men who ate the spicy meal was 13 percent higher than it was for the men who did not. In addition, insulin (胰 岛素) activity dropped by about 20 percent in the men who ate the spicy food. Shiela West says many scientists think that oxidative stress leads to heart disease. And what exactly is oxidative stress? Think of an apple that has been cut in half and set aside for half an hour or so. The cut side of the apple turns brown. That is a simple explanation of what happens when oxidative stress comes in contact with the inside and outside of our bodies. Professor West says, ―Antioxidants, like spices, may be important in reducing oxidative stress and thus reducing the risk of chronic disease.‖ She adds that the level of spices used in the study provided the same amount of antioxidants found in 150 milliliters of red wine or about 38

24 / 15

grams of dark chocolate. 66. What does the author advise people to do in their diets? A. Eating large amount of food. B. Eating less fruits and vegetables. C. Eating more vegetables and fish. D. Eating small amount of food with spices. 67. What is the function of spices according to the passage? A. To help people lose weight. B. To cure chronic disease. C. To reduce the risk of heart disease. D. To cause oxidative stress. 68. What happened to the men who ate the spicy meal according to the experiment? A. The antioxidant activity in their blood became increased. B. The insulin activity in their body became increased. C. The level of triglyceride in their blood was increased. D. The oxidative stress in their body was strengthened. 69. What does Professor West show by citing the example of a half apple? A. The whole thing can be divided into two parts. B. It implies oxidative stress is harmful to our health. C. An apple is the only food that contains antioxidants. D. We can keep diseases away if we have an apple a day. (B) Which tablet computer should YOU be buying: They are this year's must have... and there's a style to suit everyone? Best for young children LeapPad Explorer 2, ? 68 Aimed at children between three and nine (though a nine-year-old might find it a little simple), it comes in pink or blue and with five built-in education games (you can buy more). Besides, the LeapPad does not allow access to the internet — so it is impossible for your child to stumble across anything inappropriate. Pros: The education games are well-designed, the built-in video camera is a fun way to play at being a film director. Cons: Some of the games are shockingly expensive. And the power adaptor is not included. Best for working parents Best for teenagers iPad 4th generation, ? 399-? 659 The iPad is still the market leader, and for good reason. If the teenager in your house enjoys playing computer games, the latest offering from Apple is the one to choose. Pros: No other tablet can compete with the near one million ?apps‘ (the name Apple created for specially-designed downloadable programs) available for the iPad. Simple to use, even for those who usually struggle with technology. Cons: Considerably more expensive than most competitors.

Best for bookworms

25 / 15

Microsoft Surface, ? 399-? 559 Tablets are brilliant for leisure — but what if you want to do a bit of work? No tablet can yet compete with a full-size laptop computer, but this is the only tablet that allows you to use Microsoft Word, Excel and Powerpoint (they are all pre-installed and included in the price) and you can buy a pretty lovely mini- keyboard for typing letters and emails, which also doubles up as the cover. Pros: The Surface is good for watching movies — a bonus when stuck in the airport on a business trip — and surfing the internet. Con: The keyboard is an expensive add-on — costing up to ? 109. It might be cheaper to buy a laptop (though a tablet is much smaller and lighter).

Amazon Kindle Paperwhite, ? 109 Nearly all tablets let you download books. It's a great way to take a mountainous pile of hardbacks on holiday without stuffing your suitcase. But most tablets have a shiny screen — which can be very distracting when you're trying to read. The Paperwhite is different: its matt screen and crisp black lettering imitate the look of words on paper brilliantly. And yet you can still read the words in the dark. Pros: Easy on the eye, excellent battery life, 180,000 free books (if you subscribe to the Amazon Prime customer loyalty service) plus hundreds of thousands more to buy. Cons: No TV, films, games, internet or camera.

70. The underlined phrase ?stumble across‘ most probably means ?___________‘. A. meet with B. quarrel with C. compare with D. compete with 71. Which of the following about Surface is NOT TRUE? A. The keyboard will add to the cost. B. The keyboard can serve as a cover. C. You have to pay extra to install Microsoft Word. D. You can watch movies or surf the Internet with it. 72. If you are a game lover, which tablet is least likely to be your choice? A. LeapPad Explorer 2. B. iPad 4th generation. C. Microsoft Surface. D. Amazon Kindle Paper 73. If you want to add something to your prepared PPT for a presentation at a meeting, which tablet is most helpful? A. LeapPad Explorer 2. B. iPad 4th generation. C. Microsoft Surface. D. Amazon Kindle Paper. (C ) We are not who we think we are. The American self-image is suffused with the golden glow of opportunity. We think of the United States as a land of unlimited possibility, not so much a classless society but as a place where class is mutable—a place where brains, energy and ambition are what counts, not the circumstances of one's birth. The Economic Mobility Project, an ambitious research initiative led by Pew Charitable Trusts, looked at the economic fortunes of a large group of families over time, comparing the income of parents in the late 1960s with the income of their children in the late 1990s and early 2000s. Here is the finding: "The 'rags to riches' story is much more common in Hollywood than on Main Street. Only 6 percent of children born to parents with family income at the very bottom move to the top.
26 / 15

That is right, just 6 percent of children born to parents who ranked in the bottom fifth of the study sample, in terms of income, were able to bootstrap their way into the top fifth. Meanwhile, an incredible 42 percent of children born into that lowest quintile are still stuck at the bottom, having been unable to climb a single rung of the income ladder. It is noted that even in Britain-a nation we think of as burdened with a hidebound class system-children who are born poor have a better chance of moving up. When the three studies were released, most reporters focused on the finding that African-Americans born to middle-class or upper middle-class families are earning slightly less, in inflation-adjusted dollars, than did their parents. One of the studies indicates, in fact, that most of the financial gains white families have made in the past three decades can be attributed to the entry of white women into the labor force. This is much less true for African-Americans. The picture that emerges from all the quintiles, correlations and percentages is of a nation in which, overall, "the current generation of adults is better off than the previous one", as one of the studies notes. The median income of the families in the sample group was $55,600 in the late 1960s; their children's median family income was measured at $71,900. However, this rising tide has not lifted all boats equally. The rich have seen far greater income gains than have the poor. Even more troubling is that our notion of America as the land of opportunity gets little support from the data. Americans move fairly easily up and down the middle rungs of the ladder, but there is "stickiness at the ends" —four out of ten children who are born poor will remain poor, and four out often who are born rich will stay rich. 74. What did the Economic Mobility Project find in its research? A. Children from low-income families are unable to bootstrap their way to the top. B. Hollywood actors and actresses are upwardly mobile from rags to riches. C. The rags to riches story is more fiction than reality. D. The rags to riches story is only true for a small minority of whites. 75. It can be inferred from the undertone of the writer that America, as a classless society, should ________. A. perfect its self-image as a land of opportunity B. have a higher level of upward mobility than Britain C. enable African-Americans to have exclusive access to well-paid employment D. encourage the current generation to work as hard as the previous generation 76. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. The US is a land where brains, energy and ambition are what counts. B. Inequality persists between whites and blacks in financial gains. C. Middle-class families earn slightly less with inflation considered. D. Children in lowest-income families manage to climb a single rung of the ladder. 77. What might be the best title for this passage? A. Social Upward Mobility. B. Incredible Income Gains. C. Inequality in Wealth. D. America Not Land of Opportunity.

闵行区
27 / 15

(A) (You may read the questions first.)

Calling for Contributions
Keen to share your views and have your articles published in the Campus Link? We are calling for contributions to the following sections:

Lifestyle:
Do you travel widely, keep a journal of your adventures and have nice photographs that you might want to share? Or have you simply been somewhere that caught your imagination? Tell us all about your travels! Are you an eager movie-goer? Be Leonard Maltin for the day and share your views of the latest blockbuster ( 大 片 ) with our readers! If food is your preferred choice of relaxation, try your hand at being food critic and send us your views on food/restaurants worth trying.

Class Notes:
Whether it’s about your accomplishments, memories of campus days, your recent career or a new addition to your family, we welcome you to share your news, views and photos with friends and classmates through Class Notes. Read about your classmates in this issue of Campus Link.

If you are interested in sharing any of the above, or if you know of someone worthy of feature, please get in touch with the Editor-in-Chief, at karinyeo@campuslink.sg. Research: Contributions will be selected based on their If this noble line of work is your bread and relevance and quality and Campus Link butter or passion, we want to hear from reserves the right to publish or reject a you! Share with Campus Link your submission (提交的文章) . All contributions will research developments and be edited for clarity and length. Please send breakthroughs. If you know of someone your submissions in word.doc files and your (your schoolmate or teacher) whose photos in jpeg format. research work is a source of inspiration for 66. In the Lifestyle section, you may not find ____________. our community, do not hesitate to send in Contributions for the next issue should reach A. journals of travels B. well-taken photographs your suggestions! us by 10 June 2013. C. stories of Leonard Maltin D. opinions on restaurants 67. Which of the following is TRUE about Campus Link? A. It offers readers bread and butter. B. It welcomes research developments and breakthroughs. C. It helps you to recognize your schoolmates and teachers. D. It is a source of inspiration for the community. 68. The poster aims to __________. A. declare the rights of Campus Link B. introduce someone worthy of feature

28 / 15

C. share views and articles among teachers D. encourage contributions for the next issue (B) As the new semester begins, millions of college students across the country are trying hard to remember how best to write a paper or, more likely, how best to delay that paper. Procrastination is the thief of time and a lot of students suffer from it. They can spend whole days in the library doing nothing but staring into space, eating snacks, surfing the Internet, watching videos and looking at other students sitting around them, who, most likely, are doing nothing either. Paralyzed (使失去活力) by their habit to procrastinate, they write micro blogs about their fears, asking their online friends if they sometimes have the same issue. But this does nothing to break the spell (魔咒). According to a recent report, 95 percent of us procrastinate at some point and 20 percent of the world‘s population are always procrastinating. The figures are disappointing. Procrastinators are less wealthy, less healthy and less happy than those who don‘t delay. Procrastinators like to find excuses to justify their behavior, but BBC columnist Rowan Pelling says they are all wrong. Many procrastinators tell themselves they are perfectionists who work best under pressure. Pelling says this is nonsense, as work done at the last minute is more likely to have mistakes than work done on time. The behavior of procrastinators often makes them feel ashamed, inconveniences others and annoys loved ones. Pelling also points out that procrastination feels particularly delinquent (过失的)in a society that thinks of speedy action as admirable, and, at times, even as a moral good. Fortunately, social scientists have thrown their weight behind efforts to understand this behavioral mistake and offer strategies to control it. Piers Steel, a Canadian social scientist and author of The Procrastination Equation, believes human is ―designed‖ to procrastinate. Nevertheless, he suggests a couple of good ways to get through the task at hand. 69. From the first two paragraphs we can learn that _________. A. procrastination is beneficial to many students B. many students are under great pressure in their study C. lots of college students work hard to write good essays on time D. many students have the habit of delaying finishing their tasks 70. Which behavior belongs to procrastination? A. Never dream away the time. B. Always complete the tasks ahead of time. C. Never put off till tomorrow what should be done today. D. Always wait to work until the ―good mood‖ or ―good time‖. 71. According to the passage, which of the following statements is not true? A. Procrastination makes people waste their time. B. Procrastinators usually complete their tasks perfectly.
29 / 15

C. Speedy action is considered as a moral standard in the society. D. Procrastination is common among people. 72. What is most likely to be discussed in the paragraph that follows? A. Measures to deal with procrastination. B. Approaches to handling the study pressures. C. More examples to illustrate procrastination. D. Introduction to the book The Procrastination Equation. (C) It was 3:45 in the morning when the vote was finally taken. After six months of arguing and final 16 hours of hot parliamentary debates, Australia‘s Northern Territory became the first legal authority in the world to allow doctors to take the lives of incurably ill patients who wish to die. The measure passed by the convincing vote of 15 to 10. Almost immediately word flashed on the Internet and was picked up, half a world away, by John Hofsess, executive director of the Right to Die Society of Canada. He sent it on by way of the group‘s online service, Death NET. Says Hofsess: ―We posted bulletins all day long, because of course this isn‘t just something that happened in Australia. It‘s world history.‖ The full import may take a while to sink in. The NT Rights of the Terminally Ill Law has left physicians and citizens alike trying to deal with its moral and practical implications. Some have breathed sighs of relief, others, including churches, right-to-life groups and the Australian Medical Association, bitterly attacked the bill and the hurry of its passage. But the tide is unlikely to turn back. In Australia—where an aging population, life-extending technology and changing community attitudes have all played their part—other states are going to consider making a similar law to deal with euthanasia (安乐死). In the US and Canada, where the right-to-die movement is gathering strength, observers are waiting for the dominoes (多米诺骨牌) to start falling. Under the new Northern Territory law, an adult patient can request death — probably by a deadly injection or pill — to put an end to suffering. The patient must be diagnosed (诊断) as Terminally Ill by two doctors. After a ―cooling off‖ period of seven days, the patient can sign a certificate of request. After 48 hours the wish for death can be met. For Lloyd Nickson, a 54-yearold Darwin resident suffering from lung cancer, the NT Rights of Terminally Ill Law means he can get on with living without the haunting fear of his suffering: a terrifying death from his breathing condition. ―I‘m not afraid of dying from a spiritual point of view, but what I was afraid of was how I‘d go, because I‘ve watched people die in the hospital fighting for oxygen and clawing at their masks,‖ he says. 73. Which of the following has the similar meaning to ―But the tide is unlikely to turn back.‖? A. What happened in Australia can change world history. B. It is impossible to pass the NT Rights of the Terminally Ill Law. C. Doctors are allowed by law to take the lives of the ill patients. D. That the Law has been passed probably can‘t be changed. 74. From the second paragraph we learn that __________.
30 / 15

A. the objection to euthanasia is slow to come in other countries B. physicians and citizens share the same view on euthanasia C. changing technology is chiefly responsible for the hurry passage of the law D. it takes time to realize the significance of the law‘s passage 75. By saying ―observers are waiting for the dominoes to start falling‖, the author means __________. A. observers are taking a wait-and-see attitude towards the future of euthanasia B. similar bills are likely to be passed in the U.S., Canada and other countries C. observers are waiting to see the result of the game of dominoes D. the effect-taking process of the passed bill may finally come to a stop 76. When Lloyd Nickson dies, he will __________. A. face his death with calm characteristic of euthanasia B. experience the suffering of a lung cancer patient C. have an intense fear of terrible suffering D. undergo a cooling off period of seven days 77. The author ‘s attitude towards euthanasia seems to be that of __________. A. opposition B. doubt C. approval D. anxiety

浦东新区
(A) After hours sitting inside Deep Worker, it feels good to get back. While you’re stretching on the deck, others on the ship are at work studying the data you have collected. The rock samples you collected are taken to a laboratory on board the ship. Tests performed on ocean rocks can show the age of the seafloor. Many people will study the videotapes of the swordfish. There is nothing like a video to show others exactly what you saw and experienced in the deep. Videos capture details of how animals move and behave — details that a person sitting inside Deep Worker could easily miss. Those details can help scientists better understand the role each kind of animal plays in its deep-sea community. While you were below, Deep Worker’s exact location was being tracked. Thus, detailed maps of the seafloor, showing underwater canyons and mountains far beneath the surface can be made with the help of this information. Dive by dive, Sylvia Earle and her fellow scientists are piecing together remarkable pictures of the deep sea — a world that until recently was as unknown as a distant planet. Since Sylvia first began exploring the waters around Florida, she’s seen changes — trash on the seafloor, fewer fish, polluted water. These ocean problems in Florida and in many other parts of the world make people like Sylvia anxious. They want to know how to protect the ocean, and how to restore it to good health where damage has been done. Sylvia and other scientists are learning more about the ocean, especially the deep sea, than ever before. The more we know about a place, the better we understand it. As Sylvia says, “With
31 / 15

knowing comes caring. If people care about something, they will work to protect it.” 66. What does the bold-typed phrase “this information” in Paragraph 3 refer to? A. The location of underwater canyons and mountains. B. Remarkable pictures of the deep sea. C. These ocean problems. D. The track of Deep Worker. 67. Sylvia Earle is probably a scientist who ________________. A. specializes in making maps B. cares about the ocean C. works on an unknown ship D. performs experiments in a laboratory 68. According to Paragraph 4, which statement about Sylvia is TRUE? Sylvia ______________. A. has seen fewer fish and polluted water B. is concerned about the ocean problems C. has explored the waters and protected the ocean D. has restored good health after her injury 69. Which of the following might be the best title of the passage? A. Working below in Deep Worker B. Ocean Exploration and Ocean Maps C. Deep Worker Saving the World D. Ocean familiarity and Ocean Preservation (B) Walking, cycling or hopping on to public transport are the best ways to travel with a clean conscience. Yet cars remain an important option for many families because of its convenience. For people in rural areas, or with mobility problems, a car can be an essential lifeline. Drive with style No matter what kind of car you run, the least reliable part will be you: your driving style has a massive impact on the fuel needed, with acceleration, gear-changing and braking all playing a significant role. Inching along at the pace of a child’s tricycle might feel frugal but won’t magically yield peak economy. In most modern cars, accelerate normally, changing up at 2,000rpm in a diesel, or 2,500rpm in a petrol-powered car. Once at a sensible steady speed, choose the highest gear that will let the engine run without labouring.

32 / 15

A number of eco-driving apps are available for smartphones, to help you improve your smoothness. The A Glass of Water iPhone app offers tips to help you avoid spilling a drop. The free RAC Traffic app is also a great way to avoid wasting fuel in traffic jams. It’s also important to: ● Check tyre pressures once a month. ● Leave junk at home. Carrying extra weight in the boot wastes excess fuel. ● Leave in good time and don’t speed. An extra 10mph on the motorway will add 10% to your fuel bill. Power plays It may be decades before alternative fuels such as hydrogen become commonplace, but hybrid cars that use battery power to boost a petrol or diesel engine are already available in every category. It means many families might find an electric vehicle ideal as a second car. Sell your wheels, still travel by car If you need a car for short periods, such as shopping, and live in a city, then consider a short-term car-hire service such as Zipcar instead of owning a car. If you’re travelling longer distances, pay your share of the fuel costs to someone who’s already driving there. 70. What can you infer from the underlined sentence in Paragraph 2? A. Choosing a fuel-saving car matters more than your driving style. B. Your driving style matters most to the fuel needed. C. You should rely on yourself to drive a car. D. Whether a car saves fuel depends largely on the car you choose. 71. What does the underlined word in Paragraph 3 most probably mean? A. ecological B. convenient C. economical

D. beneficial

72. Which of the following is NOT a suggested way of saving fuel according to the writer? A. Driving along at a very low speed. B. Checking tyre pressures regularly. C. Putting the extra weight off the boot. D. Applying the eco-driving apps on smartphones. 73. Which may be the best choice for a visiting scholar who frequently gives lectures at colleges in a neighboring town? A. Walking. B. Owning an electric vehicle. C. Renting a car. D. Buying a stylish car. (C) The death of languages is not a new phenomenon. Languages usually have a relatively short life span as well as a very high death rate. Only a few, including Egyptian, Chinese, Greek, Latin, have lasted more than 2,000 years. What is new, however, is the speed at which they are dying out. Europe’s colonial conquests caused a sharp decline in linguistic diversity, eliminating at least 15 percent of all languages spoken at the time. Over the last 300 years, Europe has lost a dozen, and Australia has only 20 left

33 / 15

of the 250 spoken at the end of the 18th century. The rise of nation-states has also been decisive in selecting and consolidating national languages and sidelining others. By making great efforts to establish an official language in education, the media and the civil service, national governments have deliberately tried to eliminate minority languages. This process of linguistic standardization has been boosted by industrialization and scientific progress, which have imposed new methods of communication that are swift, straightforward and practical. Language diversity came to be seen as an obstacle to trade and the spread of knowledge. Monolingualism became an ideal. More recently, the internationalization of financial markets, the spread of information by electronic media and other aspects of globalization have intensified the threat to “small” languages. A language not on the Internet is a language that “no longer exists” in the modern world. It is out of the game. The serious effects of the death of languages are evident. First of all, it is possible that if we all ended up speaking the same language, our brains would lose some of their natural capacity for linguistic inventiveness. We would never be able to figure out the origins of human language or resolve the mystery of “the first language”. As each language dies, a chapter of human history closes. Multilingualism is the most accurate reflection of multiculturalism. The destruction of the first will inevitably lead to the loss of the second. Imposing a language without any links to a people’s culture and way of life stifles the expression of their collective genius. A language is not only used for the main instrument of human communication. It also expresses the world vision of those who speak it, their imagination and their ways of using knowledge. To safeguard languages is an urgent matter. 74. Which of the following does not contribute to the death of languages? A. Colonial conquests of Europe. B. The boom of human population. C. Advances in science and industrialization. D. The rise of nation-states. 75. What does the underlined word “stifles” in Paragraph 7 probably mean? A. boosts B. fuels C. imposes D. kills 76. The serious effects of the death of languages include all except that____________. A. people would fail to understand how languages originated. B. language diversity would become an obstacle to globalization. C. monolingualism would lead to the loss of multiculturalism. D. human brains would become less creative linguistically. 77. What is the author ’s purpose of writing this passage? A. To explain the reasons why languages are dying out. B. To warn people of the negative aspects of globalization. C. To call people’s attention to the urgency of language preservation. D. To argue how important it is for people to speak more languages.

普陀区
34 / 15

(A) Miscioscio, 60, a marketing consultant in Pearl River, N.Y., says she's addicted to her Sony e-reader. She buys or borrows a print book only when it's not available digitally. Miscioscio says most of her friends and relatives have also switched to e-books for the convenience and lower prices. Last winter, she notes, she vacationed in Costa Rica and says ―at least 75% of those reading were reading electronically. I was shocked to see people taking their e-readers onto the loungers (躺椅) in the pool.‖

Meier, 43, a marketing director in Beaver Falls, prefers her books on paper, not screens. After working on a computer all day, she says, ―I want a book in my hand. Turning over its pages is my way of knowing it's time to relax and slow down.‖ Meier, who's sticking with physical books, doesn't consider herself any kind of digital ―resister.‖ ―I'm comfortable with all forms of technology,‖ she says. ―However, when it comes to books, I suppose I'm a traditionalist. My preference will always be the real thing.‖ To her, part of the joy of reading is the book itself: ―pulling it from the shelf, inspecting the cover, letting it fall open to a random page.‖

35 / 15

Both have lots of company. Statistics show that e-book sales grew 43% last year, but that's a slowdown compared with the triple-digit increases in recent years. E-books remain the fastest-growing part of the book market but account for only about 20% of all sales, reported by publishers. Miscioscio and Meier are at opposite ends of a book business in transition. Even though e-book sales have grown more than 4,000% since 2008, it's unlikely that physical books will disappear the way records did in the music industry. 66. Miscioscio will ______ when a book is not available digitally. A. buy the book on paper C. take an e-reader onto the loungers A. an e-book B. part of joy B. switch to the book of lower price D. give up reading such kind of books C. a random page D. a physical book

67. According to Meier, her ―preference‖ refers to ______. 68. What can we learn from the last paragraph? A. Records are unlikely to disappear in the music industry. B. Miscioscio and Meier are two opponents in book business. C. Physical books will remain to be accepted to some people. D. The market share of e-books is bigger than that of paper books. 69. What is the passage mainly concerned with? A. E-books will dominate the book industry eventually. B. Readers go their own way in choosing books. C. New technology brings more benefits for readers. D. Physical books will disappear gradually in the future. (B)

Welcome you to GRAND CANYON WEST with Meal
25/12/2013 NON REFUNDABLE – ALL SALES ARE FINAL Grand Canyon West (GCW) (美国西部大峡谷) is owned by the Hualapai Tribe (Tribe) and operated by Hwal Bay Baj Enterprises, Inc, dba Grand Canyon Resort Corporation (GCRC). You assume all risk and danger that happens in your visit. Directors, officers and employees are not responsible for any injuries, damages and liabilities, theft, or loss of any kind. Upon entering onto the Tribe‘s land and the Colorado River, you have agreed to obey all the laws and customs, and waived (放弃) all claims arising from the use of this ticket or your visit. Dated tickets are officially acceptable only on the date(s) printed above. This ticket is non-refundable. You will not use any photographs (including film, still, video or
36 / 15

otherwise) of the Tribe‘s land (including the Colorado River, Grand Canyon, and Skywalk), directly or indirectly, for profit (including in any advertisement, news or publication), without first obtaining the necessary written approvals and permits. Management reserves all rights.

Get your FREE visitation certificate in the Terminal Gift Shop
70. Where is the passage probably taken from? A. A visiting ticket. C. A geography book. B. A promotion advertisement. D. A science fiction film.

71. Which of the following statements is TRUE? A. You can get the money back if you give up the trip. B. You needn‘t pay money for your meal that day. C. Officers from GCRC will bear responsibility if you get hurt. D. You are sure to be familiar with all the laws and customs there. 72. The word ―liabilities‖ can be understood as ―_______‖. A.traditional customs C. trouble makers B. the amounts of debt D. legal responsibilities

73. The photographs taken in Grand Canyon West can be used if ________. A. you advertise them for a company indirectly B. they are not for business and obtain formal approvals C. you pay for the rights to the local government D. they are used for the latest publication (C) Moocs (massive open online courses) are free, but without tutoring, and are open to anyone, anywhere in the world. The courses are flexible – normally three to five hours of study a week – done at any time, short (5 to 10 weeks) and video-rich. They are also heavily dependent on crowd sourcing: you can discuss a course with fellow students through online forums, discussion boards and peer review. Students don't have to finish the courses, pass assessments or do assignments, but, if they do, they get a certification of participation. The Open University launched FutureLearn, the UK's answer to US platforms such as Coursera, EdX and Udacity, which have been offering Moocs from top US universities for the past two years. The response has been incredible, with more than three million people registering worldwide. Meanwhile, in 2012, Edinburgh University became the first non-US institution to join Coursera's partnership, comprising 13 universities. ―We already run 50 online master's degrees, so
37 / 15

this was a logical expansion,‖ says Professor Jeff Haywood, Edinburgh's vice-principal. ―It's an investment in teaching methods research. How am I going to teach introductory philosophy to 100,000 people? That's what I call educational R&D.‖ He adds ―If you look ahead 10 years, you'd expect all students graduating to have taken some online courses, so you've got to research that. Our Moocs are no more in competition with our degrees than a lifelong learning course because they don't carry credits.‖ Cooperation is key, Haywood stresses. It is far better to offer 20-30 courses in your own areas of expertise(专门技能) and let other institutions do likewise. Professor Mike Sharples, FutureLearn's academic lead, goes further: ―We've tied the elements available before into a package of courses offered by leading universities worldwide on a new software platform, with a new way of promoting it and also a new social-learning teaching method. You won't just receive an exam, but be able to discuss and mark each other's assignments.‖ Bath University, one of more than 20 universities working with FutureLearn, launches its first course, Inside Cancer, next January, and regards Moocs as a way of breaking down age barriers. "There's no reason why someone doing GCSEs should not look at our Moocs and get quite a way through them, or someone at PhD level and beyond," says Professor Bernie Morley, expert for learning and teaching. 74. Moocs have these features EXCEPT that_______. A. Moocs are free of charge for anyone B. Moocs can be adjusted according to people‘s learning pace C. Moocs provide teachers‘ instructions if you have some difficulty D. Moocs have a platform for learns to share their learning experience 75. The response to FutureLearn has been thought to be unbelievable because ______. A. all the courses on the platform are available to anyone in the world B. Edinburgh University became the first non-US institution to join it C. the number of people registering in the platform is beyond expectation D. students can get a certification of participation without passing assessments 76. What can be inferred from Professor Bernie Morley in the last paragraph? A. People with various learning levels will probably show interest in Moocs. B. People at PhD level have already known everything about Moocs. C. Inside Cancer will be the most popular course for someone doing GCSEs. D. Moocs are not so competitive as lifelong learning courses due to the problems of credits. 77. The passage mainly deals with _____. A. the various opinions on FutureLearn B. the advantages of online teaching methods C. the popularity of no-credit courses D. the emergence of a new learning platform

38 / 15

青浦区
(A) The composing career of Albert Roussel got off to a disobedient start, and received one of its biggest boosts from a lie. Roussel was orphaned at the age of eight and went to live with his grandfather. He built on the music he had learned from his mother, entertaining himself by reading through the family music collection and playing operatic selections and popular songs on the piano. Three years later Roussel‘s grandfather died, and his mother‘s sister took him in. Her husband arranged for young Albert to take piano lessons. Summer vacations at a Belgian seaside resort added a second love to his life — the sea. He studied to be a naval cadet (军校学生), but still made time to study music. In the French Navy, while he was sent to a warship based at Cherbourg, he and two friends found the time to play the piano trios of Beethoven and other composers. Roussel also began composing. At the Church of the Trinity in Cherbourg on Christmas Day 1892, he staged the performance of his Andante (行板乐曲) for the first time as a composer. That success encouraged Roussel to write a wedding march, and one of his fellow naval officers offered to show it to a prominent conductor, Edouard Colonne. When Roussel‘s friend returned with the draft of the march, he reported that Colonne had advised Roussel to give up his naval career and devote his life to music. Not long afterward, at the age of 25, Roussel did just that. He applied the self-discipline, simplicity, and spirituality that he had developed in the navy to his composing and became a major force in twentieth century French music. As for Eduoard Colonne‘s inspiring advice that Roussel devote his life to music — Roussel‘s navy friend later admitted that he had made it up and that he had never even shown Roussel‘s draft to the world famous conductor. 66. Which of the following is true of Roussel? A. Roussel was adopted by his aunt when he was 10 years old. B. Roussel applied what he had developed in the Navy to his composing. C. Roussel lived with his grandfather at 8 with his parents living in another city. D. Roussel spent his summer vacations at a seaside resort to be a naval soldier. 67. On Dec.25th, 1892, at the church in Cherbourg, Roussel __________. A. played the piano trios of Beethoven and other composers B. made time to play music with his two friends C. made his first performance as a composer D. took piano lessons and played popular songs on the piano 68. The underlined word ―prominent‖ in Paragraph 5 is similar in meaning to ―__________‖. A. gracious B. religious C. generous D. well-known 69. The passage mainly talks about __________. A. a composer‘s professional training experience B. a navy cadet‘s dream C. a well-intentioned trick D. the shortcut to become a composer (B)

39 / 15

Evening Workshops Optional evening workshops will be held at small restaurants or other meeting places near the conference hotel. Meals and other costs are not included but are also optional. Locations will be announced at the conference site. Workshops are very loosely organized and most represent discussions that have been held at Society for Economic Botany (SEB) meetings over a series of years. Workshop 1: Student Network Date Wednesday evening, Feb. 5th Chairs Sponsor Description Hugo de Boer and Arika Virapongse Society for Economic Botany

Student members of the SEB hold a networking mixer each year in order to meet each other and to become acquainted with a variety of educational programs and faculty advisors. Faculty members who are part of training programs are encouraged to join the mixer to meet and talk with students. Workshop 2: Botanical Film Making Date Wednesday evening, Feb. 5th Chair Sponsor Description David Strauch University of Hawaii Digital film making is a particularly useful tool of linking cultural information to recognizable plants. This workshop is aimed towards increasing the quality of material recorded by giving participants greater control over the medium. We will cover technical aspects (e.g. camera settings, audio), compositional aspects (framing, lighting, focus), and some ways of presenting the material. Experienced filmmakers are encouraged to attend, and participants are welcome to bring their own camera equipment.

Workshop 3: Collections for Botany Date Chair Sponsor Description — Collections Development and Management Friday evening, Feb. 7th Jan Salick Society for Economic Botany SEB is a network of researchers who have been developing standards for the development of collections of artifacts, plant samples and related materials. Participants discuss successes, problems, and funding sources for addressing management issues.

70. One of the purposes of a networking mixer held each year is to ________. A. provide students with greater control over the media B. link cultural information to recognizable plants C. help the students to deal with most of the environment issues D. help the students to be familiar with educational programs 71. Which of the following is true according to the poster? A. Evening workshops will be held at small restaurants with meals included.

40 / 15

B. Participants have more than one option on Feb.5th than another night. C. Workshops have nothing to do with the discussions held at SEB meetings. D. Faculty advisers can join the mixer without training experience. 72. You are a college student, interested in plants and good at taking TV pictures. Which of the Evening Workshops is most suitable for you? A. Botanical Film Making. B. Collections for Botany. C. Student Network. D. Society for Economic Botany. 73. Which of the following is discouraged by Evening Workshops? A. To invite faculty advisers to discuss the management issues. B. To encourage student members of the SEB to meet one another. C. To expect experienced filmmakers to attend Botanical Film Making. D. To increase the quality of material recorded. (C) If you see a group of people dancing and singing on the street or in the railway station, you don‘t need to feel surprised. They are a flash mob. Don‘t be confused by their name. Actually, a flash mob, organized with the help of the Internet or other digital communications networks, is a group of people who assemble suddenly in a public place, do something unusual for a period of time, such as exchanging books, coming together to look at the sky, waving their hands and shouting something at the top of their lungs for 30 seconds, and then quickly disappear before the police can arrive. Bill Wasik, senior editor of Harper‘s Magazine, organized the first flash mob in Manhattan in May 2003 and the first successful flash mob assembled on June 3, 2003 at Macy‘s department store involving 100 people gathering on Macy‘s Department Store. Following this, about 200 people flooded the lobby of the Hyatt hotel, applauding in one voice for fifteen seconds, and next participants pretending to be tourists on a bus trip invaded a shoe boutique in Soho. A later mob saw hundreds of people in Central Park making bird noises. Wasik claimed that he created flash mobs as a social experiment designed to tease hipsters (追逐时尚的人), and highlight the cultural atmosphere of agreement and of being part of ―the next big thing‖. Many Web logs, chat rooms and Web groups are devoted to the craze. Though flash mobs were originally regarded as pointless, the concept has already developed for the benefit of political and social events. Flash mobbing takes advantage of the efficiency of communicating information on Websites and by email, and protesters can similarly use the ―on and off‖ concept to be involved in political events. Such flash mob gatherings can sometimes shock or frighten people who are not aware of what is taking place. They also have enormous economic potential, such as using flash mobs to advertise a product. The flash mob is now becoming more and more popular. People use it to do many things. For example, in 2009, hundreds of Michael Jackson‘s fans took part in a flash mob to remember him, gathering outside the railway station in Liverpool, singing and dancing Michael‘s famous song Beat It together. In another example, some people took part in a flash mob to warn people against negative words. Flash mobs give people from all walks of life an opportunity to come together to create a memory. 74. The purpose of flash mobs created by Wasik is to __________. A. make flash mobs a social experiment with political, social and economic potential B. give people an opportunity to assemble and perform some distraction C. make fun of hipsters and emphasize the cultural atmosphere of agreement and participation D. make communicating information efficient and help people create a memory
41 / 15

75. People took part in the following activities of flash mobs except that __________. A. they pretended to take a bus trip and invaded a shoe shop in Soho B. they got together in central Park and played birdsong C. they gathered upon the railway station in Liverpool, singing Beat It and dancing D. they assembled in the department store and applauded together for 15 seconds 76. Which of the following could most possibly be a flash mob according to the passage? A. Sixteen people get together quickly on the square and do jumping and singing and leave there suddenly. B. A group of people are busy giving out leaflets of a limousine of a brand to those walking in front of them. C. Some tourists plan for months and go mountaineering on the first day of Horse Year. D. Protesters from different factories sit for days in front of the city hall for low wage. 77. Which of the following might be the best title of the passage? A. Flash mob: the political potential C. Flash mob: the source of information B. Flash mob: the pop culture D. Flash mob: the short-term memory

松江区
(A) Want a glimpse of the future of health care? Take a look at the way the various networks of people involved in patient care are being connected to one another, and how this new connectivity is being exploited to deliver medicine to the patient – no matter where he or she may be. Online doctors offering advice based on standardized symptoms are the most obvious examples. Increasingly, however, remote diagnosis (telemedicine) will be based on real physiological data from the actual patient. A group from the University of Kentucky has shown that by using an off-the-shelf (现成的) PDA (personal data assistance) such as a Palm Pilot plus a mobile phone, it is perfectly feasible to transmit a patient‘s vital signs over the telephone. With this kind of equipment in a first-aid kit (急救包), the cry asking whether there was a doctor in the house could well be a thing of the past. Other medical technology groups are working on applying telemedicine to rural care. And at least one team wants to use telemedicine as a tool for disaster response – especially after earthquakes. Overall, the trend is towards providing global access to medical data and expertise. But there is one problem. Bandwidth (频带宽度) is the limiting factor for transmitting complex medical images around the world – CT scans being one of the biggest bandwidth consumers. Communications satellites may be able to cope with the short-term needs during disasters such as earthquakes, wars or famines. But medicine is looking towards both the second-generation Internet and third-generation mobile phones for the future of distributed medical intelligence. Doctors have met to discuss computer-based tools for medical diagnosis, training and telemedicine. With the falling price of broadband communications, the new technologies should usher in (迎来) an era when telemedicine and the sharing of medical information, expert opinion and diagnosis are common. 66. The basis of remote diagnosis will be ____________. A. personal data assistance B. standardized symptoms of a patient
42 / 15

C. real physiological data from a patient D. transmitted complex medical images 67. The sentence ―the cry asking whether there was a doctor in the house could well be a thing of the past‖ means ____________. A. patients used to cry and ask if there was a doctor in the house B. now people probably will not ask if there is a doctor in the house C. patients are now still asking if there is a doctor in the house D. in the past people often cried and asked if there was a doctor in the house 68. The word ―problem‖ in the fourth paragraph refers to the fact that ____________. A. CT scans are one of the biggest bandwidth consumers B. there are not enough mobile phones for distributing medical intelligence C. communications satellites can only cope with the short-term needs during disasters D. bandwidth is not adequate to transmit complex medical images around the world 69. A proper title for the passage may be ____________. A. The Online Doctor Is in C. How to Make Remote Diagnosis B. Improvement in Communication D. Application of Telemedicine (B) Air East From: Hong Kong To: Tokyo To: Hong Kong Flight NO. AE172 AE382 AE390 Date 20Dec 28Dec Allowance 30kg 30kg

Ticket valid (有效的) for 1 year from date of issue. Conditions: (1) The company will do its best to carry the passenger and luggage at the times advertised. Timetables may, however, change suddenly and flights be cancelled. (2) Passengers who arrive late and miss their flights will have to buy new tickets. (3) Any damage to luggage must be reported in writing within seven days. (4) If passengers carry more luggage than they are allowed, they must pay extra. (5) Passengers must have with them all the necessary official papers. (6) Passengers must pay their own airport tax. (7) Passengers may carry a small bag with them on to the plane. It must not weigh more than 7kg. It must be put in an overhead locker or on the floor under the seat in front of the passenger. (8) Passengers may not carry any sharp objects on to the aeroplane. (9) Dangerous objects may not be put in luggage. Acids, things which catch fire easily and poisons are not allowed. (10) Passengers must do as the captain orders them. (11) No smoking is allowed anywhere on the aeroplane. (12) Mobile phones and similar pieces of equipment must be switched off. 70. Which of these actions is not against the conditions? A. Forgetting your passport. C. Carrying a mobile phone. B. Smoking in the toilets. D. Having a pair of scissors in your hand luggage.
43 / 15

71. According to the passage, which statement is NOT TRUE? A. You can change the dates of travel during a twelve-month period. B. The airline must accept responsibility if a flight does not happen. C. The cost of the ticket does not include airport tax. D. The captain has full authority on his plane. 72. How much luggage may the passenger take free of charge on this ticket? A. 30 kg. C. 60 kg. B. 37 kg. D. 67 kg.

(C) Scientists have long believed one way to stop the Earth‘s atmosphere from warming is by planting more trees. The idea is that more trees will take in or absorb some of the carbon dioxide in the atmosphere. Carbon dioxide is a gas released by cars, factories and other human activities. The gas traps heat in the Earth‘s atmosphere, which warms the planet. However, two new studies have found that trees may not be as helpful in reducing carbon dioxide as thought. The first study was done at Duke University in Durham, North Carolina. Researchers pumped extra carbon dioxide into a test area where pine trees were growing. The trees grew thirty-four percent faster during the first three years. However, in time, the trees slowed to about their normal growth rate. The scientists say this is because trees need other nutrients, such as nitrogen.? In the second study, researchers from Duke and Bowdoin College in Brunswick, Maine examined the soil around trees. They discovered that as the leaves broke down into the soil, all the carbon was not trapped in the soil. Much of it was released into the atmosphere as carbon dioxide.? The findings of the two studies were published last month in Nature magazine. They suggest there is limited value in planting trees to reduce the carbon dioxide pollution in the atmosphere.? Forest planting has been a part of negotiations on a world agreement to reduce greenhouse gases that scientists believe cause global warming. The United States, Canada, Japan and some other industrial countries have supported the idea. But this new research suggests the idea is not as effective as environmental activists had thought. Scientist Ram Oren of Duke University led the study on tree growth. He says that earlier estimates on the ability of forests to absorb carbon dioxide were overly hopeful.? Some scientists not involved in the studies say the research provides some of the first evidence on how trees react to carbon dioxide. Other scientists say the research disputes a belief among some coal and power companies. The companies say that more carbon dioxide in the atmosphere will not create harmful global warming. Instead, they say it will increase forests and other plants. 73. What is the purpose of this passage? A. Introduce some new ideas about the relationship between trees and carbon dioxide.? B. Introduce recent condition of global industrial pollution.? C. Call on people to plant more trees to reduce greenhouse gases.? D. Point out that power companies should be responsible for the rising levels of carbon dioxide.? 74. Why did the researchers put trees in extra carbon dioxide in the first study? A. To learn whether trees can still absorb carbon dioxide under extreme conditions.? B. To get more oxygen from these trees.
44 / 15

C. To evaluate the maximum carbon dioxide that trees can absorb.? D. To see the effect of carbon dioxide on the growth rate of these trees.? 75. What happened to the leaves falling from the trees in the second study? A. They broke down and the main parts turned into oxygen.? B. They broke down and the carbon content had mainly turned into carbon dioxide. C. They broke down and the carbon content was mainly absorbed in the soil.? D. They absorbed more carbon dioxide.? 76. Scientist Ram Oren thinks that common beliefs of the tree‘s ability to absorb carbon dioxide are ____________. A. appropriate A. question B. pessimistic? B. support? C. over-optimistic C. maintain D. convincing D. accept 77. The word ―dispute‖ (Line 2, Para.6) probably refers to ____________.?

徐汇区
(A) Dear Lee, As I told you, I‘ll be gone until Wednesday morning. Thank you so much for taking on my ―children‖ while I‘m away. Like real children, they can be kind of irritating sometimes, but I‘m going to enjoy myself so much more knowing they‘re getting some kind human attention. Remember that Regina (the ―queen‖ in Latin, and she acts like one) is teething. If you don‘t watch her, she‘ll chew anything, including her sister, the cat. There are plenty of chew toys around the house. Whenever she starts gnawing on anything illegal, just divert her with one of those. She generally settles right down to a good hour-long chew. Then you‘ll see her wandering around whimpering with the remains of the toy in her mouth. She gets really frustrated because what she wants is to bury the thing. She‘ll try to dig a hole between the cushions of the couch. Finding that unsatisfactory, she‘ll wander some more, discontent, until you solve her problem for her. I usually show her the laundry basket, moving a few clothes so she can bury her toy beneath them. I do sound like a parent, don‘t I? You have to understand, my own son is practically grown up. Regina‘s food is the Puppy Chow in the utility room, where the other pet food is stored. Give her a bowl once in the morning and once in the evening. No more than that, no matter how much she begs. Beagles(猎犬) are notorious overeaters, according to her breeder, and I don‘t want her to lose her girlish figure. She can share Rex (the King‘s) water, but be sure it‘s changed daily. She needs to go out several times a day, especially last thing at night and first thing in the morning. Let her stay out for about ten minutes each time, so she can do all her business. She also needs a walk in the afternoon, after which it‘s important to romp with her for awhile in the yard. The game she loves most is fetch, but be sure to make her drop the ball. She‘d rather play tug of war with it. Tell her, ―Sit!‖ Then, when she does, say, ―Drop it!‖ Be sure to tell her ―good girl,‖ and then throw the ball for her. I hope you‘ll enjoy these sessions as much as I do. Now, for the other two, Rex and Paws… (letter continues) 66. The tone of this letter is best described as _____. A. chatty and humorous B. logical and precise C. confident and trusting D. humble and preachy 67. The information in the note is sufficient to determine that there are three animals. They are
45 / 15

_____. A. two cats and a dog B. three dogs C. a dog, a cat, and an unspecified animal D. a cat, a dog, and a parrot 68. From the context of the note, it is most likely that the name ―Rex‖ is _____. A. Spanish B. English C. French D. Latin 69. If the sitter is to follow the owner‘s directions in playing fetch with Regina, at what point will he or she tell Regina ―good girl‖? A. Every time Regina goes after the ball. B. After Regina finds the ball. C. When Regina brings the ball back. D. After Regina drops the ball. (B) I was born under the Blue Ridge, and under that side which is blue in the evening light, in a wild land of game and forest and rushing waters. There, on the borders of a creek that runs into the Yadkin River, in a cabin that was chinked with red mud, I came into the world a subject of King George the Third, in that part of his realm known as the province of North Carolina. The cabin smelt very strongly of corn-pone and bacon, and the odor of pelts. It had two shakedowns(临时床铺), on one of which I slept under a bearskin. A rough stone chimney was raised outside, and the fireplace was as long as my father was tall. There was a crane in it, and a bake kettle; and over it great buckhorns held my father‘s rifle when it was not in use. On other horns hung jerked bear‘s meat and venison hams, and gourds for drinking cups, and bags of seed, and my father‘s best hunting shirt; also, in a neglected corner, several articles of woman‘s clothing. These once belonged to my mother. Among them was a gown of silk, of a fine, faded pattern, which I always wondered. The women at the Cross-Roads, twelve miles away, were dressed in coarse butternut wool and huge sunbonnets. But when I questioned my father on these matters he would give me no answers. My father was—how shall I say what he was? To this day I can only surmise many things of him. He was a Scotchman born, and I know now that he had a slight Scotch accent. At the time of which I write, my early childhood, he was a frontiersman and hunter. I can see him now, with his hunting shirt and leggins (绑腿) and moccasins(莫卡辛鞋); his powder horn, engraved with wondrous scenes; his bullet pouch and tomahawk and hunting knife. He was a tall, lean man with a strange, sad face. And he talked little except when he drank too many ―horns,‖ as they were called in that country. These little bad behaviors of my father‘s were a permanent source of wonder to me—and, I must say, of delight. They occurred only when a passing traveler who hit his fancy chanced that way, or, what was almost as rare, a neighbor. Many a winter night I have lain awake under the skins, listening to a flow of language that held me spellbound, though I understood scarce a word of it. ―Virtuous(有德行的) and vicious(罪恶的) every man must be, Few in the extreme, but all in a degree.‖ The chance neighbor or traveler was no less struck with wonder. And many the time have I heard the query, at the Cross-Roads and elsewhere, ―Whar Alec Trimble got his larnin‘?‖ 70. The mention of the dress in the second paragraph is most likely meant to _____. A. show the similarity between its owner and other members of the community B. show how warm the climate was C. show the dissimilarity between its owner and other members of the community
46 / 15

D. give us insight into the way most of the women of the region dressed 71. Judging by the sentences surrounding it, the underlined word ―surmise‖ in the third paragraph most nearly means _____. A. to form a negative opinion B. to praise C. to desire D. to guess 72. Why did the narrator enjoy it when his father drank too many ―horns,‖ or drafts of liquor? A. The father spoke brilliantly at those times. B. The boy was then allowed to do as he pleased. C. These were the only times when the father was not abusive. D. The boy was allowed to sample the drink himself. 73. What is the meaning of the lines of verse (诗句) quoted in the passage? A. Men who pretend to be virtuous are actually vicious. B. Moderate amounts of virtuousness and viciousness are present in all men. C. Virtuous men cannot also be vicious. D. Whether men are virtuous or vicious depends on the difficulty of their circumstances. (C) Cultural Center Adds Classes for Young Adults The Allendale Cultural Center has expanded its arts program to include classes for young adults. Director Leah Martin announced Monday that beginning in September, three new classes will be offered to the Allendale community. The course titles will be Yoga for Teenagers; Hip Hop Dance: Learning the Latest Moves; and Creative Journaling for Teens: Discovering the Writer Within. The latter course will not be held at the Allendale Cultural Center but instead will meet at the Allendale Public Library. Staff member Tricia Cousins will teach the yoga and hip hop classes. Ms. Cousins is an accomplished choreographer (舞蹈教师) as well as an experienced dance educator. She has an MA in dance education from Teachers College, Columbia University, where she wrote a thesis on the pedagogical (教学法的) effectiveness of dance education. The journaling class will be taught by Betsy Milford. Ms. Milford is the head librarian at the Allendale Public Library as well as a columnist for the professional journal Library Focus. The courses are part of the Allendale Cultural Center‘s Project Teen, which was initiated by Leah Martin, Director of the Cultural Center. According to Martin, this project is a direct result of her efforts to make the center a more essential part of the Allendale community. Over the last several years, the number of people who have visited the cultural center for classes or events has steadily declined. Project Teen is primarily funded by a generous grant from The McGee Arts Foundation, an organization devoted to bringing arts programs to young adults. Martin oversees the Project Teen board, which consists of five board members. Two board members are students at Allendale‘s Brookdale High School; the other three are adults with backgrounds in education and the arts. The creative journaling class will be cosponsored by Brookdale High School, and students who complete the class will be given the opportunity to publish one of their journal entries in Pulse, Brookdale‘s student literary magazine. Students who complete the hip hop class will be eligible to participate in the Allendale Review, an annual concert sponsored by the cultural center that features local actors, musicians, and dancers. All classes are scheduled to begin immediately
47 / 15

following school dismissal, and transportation will be available from Brookdale High School to the Allendale Cultural Center and the Allendale Public Library. For more information about Project Teen, contact the cultural center‘s programming office at 988-0099 or drop by the office after June 1 to pick up a fall course catalog. The office is located on the third floor of the Allendale Town Hall. 74. Which of the following statements is correct? A. Tricia Cousins will teach two of the new classes. B. The new classes will begin on June 1. C. People who want a complete fall catalogue should stop by the Allendale Public Library. D. The cultural center‘s annual concert is called Pulse. 75. According to Leah Martin, what was the direct cause of Project Teen? A. Tricia Cousins was available to teach courses in the fall. B. Community organizations were ignoring local teenagers. C. The McGee Arts Foundation wanted to be more involved in Allendale‘s arts programming. D. She wanted to make the cultural center a more important part of the Allendale community. 76. Which of the following factors is implied as another reason for Project Teen? A. The number of people visiting the cultural center has declined over the last several years. B. The cultural center wanted a grant from The McGee Arts Foundation. C. The young people of Allendale have complained about the cultural center‘s offerings. D. Leah Martin thinks classes for teenagers are more important than classes for adults. 77. This article is organized in which of the following ways? A. In time order, from the past to the future. B. Most important information first, followed by background and details. C. Background first, followed by the most important information and details. D. As sensational news, with the most controversial topic first.

杨浦区
(A) Well, parents, surprise! Lots of us are using Twitter and Facebook to find rides, and not just to school. It‘s awkward to call a friend and ask for a ride, and half the time they‘ll say, ―Sorry, my car is full.‖ But with Twitter, you just tweet #AshleysPoolParty and look for other people heading the same way. It may sound risky, but many teens stay within their own social circles to find rides, and don‘t branch out beyond friends of friends when asking on Twitter. For me, I only rideshare with people I know, but to some young people, especially those taking longer trips, stranger danger is less of a concern. The sharing economy got big during the recession(经济衰退). It allows people to access more goods and services using technology, while also allowing them to share cost. And that technology, for me, is what the car was for my mom, a gateway to more freedom. According to the researchers at the University of Michigan, 30 years ago, eight in ten American 18-year-olds had a driver‘s license. Today it‘s six in ten. So it‘s not that surprising that on my 16th birthday I wasn‘t rushing to get a license. All I wanted was an iPhone. Juliet Schor

48 / 15

(Sociology professor at Boston College) knows people my age love being connected and for young people driving means they have to disconnect from their technology, and that‘s a negative. So if they could sit in the passenger side and still be connected, that‘s going to be a plus. To me, another plus is ridesharing represents something much bigger than trying to save money. I see it as evidence that people still depend on each other. My generation shares their cars and apartments the way neighbors used to share cups of sugar. For the system to work, some of us still need our own cars. But until I get my own version of the silver Super Beetle, you can find me on Twitter. 66. The writer usually rideshares with _____. A. anyone heading the same way B. people he knows C. friends of friends D. strangers of his age 67. Fewer young people choose to ride by themselves because _____. A. driving means offering free rides to others. B. getting a driving license becomes more difficult. C. driving one‘s own cars causes a negative impression. D. driving makes them disconnected from technology. 68. We can conclude from the passage that _____. A. the writer rideshares just to save money B. people under 18 are not allowed to drive C. silver Super Beetle is the writer ‘s favorite D. the older generation had to fight for freedom 69. Which is the best title for the passage? A. Teens use Twitter to thumb rides. B. Tips on reducing risks in ridesharing. C. Car is no longer a gateway to freedom. D. New generation knows how to save money. (B) Visit Universal Studios in Singapore now and explore six zones! Child: $62 Adult: $75 Mid-year promotion: Family package of 4 for $250 Madagascar Go on an unforgettable, relaxing river boat ride with our four heroes, Alex, Marty, Melman and Gloria, then watch the cast perform ―live‖ at the outdoor auditorium! Show times 11am 12:30 pm 2pm 3:30 pm 4:30 pm 6:30pm Ancient Egypt Enjoy the Revenge of the Mummy ride and plunge into total darkness as you come face to face with warrior mummies and scarab beetles during this indoor roller coaster ride. Drive your own desert jeep through an abandoned Egyptian excavation site. Daily Meet the Characters session: 11am—7pm Sci-Fi Get ready to experience the hyper-realistic 3DTransformers thrill ride, right in the middle
49 / 15

of the incredible world of Transformers. Join Optimus Prime and the Autobots as you become a freedom fighter in the ultimate 3D battle against the forces of evil. Hollywood Step onto Hollywood Boulevard framed by dynamic architecture, palm trees and the famous Walk of Fame and feel as if you landed in the centre of the entertainment universe. Watch the highly-praised ―Boys from the Beach‖ Movie times: 10:45am 12:15 pm 1:45pm 3:15pm 4:45pm 6:15pm Meet the Universal cast or characters from the charming Marilyn Monroe to the wacky Woody Woodpecker and more, along the legendary Hollywood Boulevard. Daily Meet the Characters session: 10:am – 7:pm Far Far Away See, hear and feel the action right from your seat as you join Princess Fiona and Shrek in a 3D fairyland adventure. Sing along with Shrek‘s sidekick Donkey as he hosts this interactive show. Lost World Enjoy a prehistoric bird‘s eye view as you fly over Jurassic Park on the Canopy Flyer. Then climb the walls of The Lost World to explore precious stones and fossilized insects. Finally, witness death-defying stunts, awesome explosions and thrills at this sensational ―live‖ water show. Show Times: 12:30 3pm 5:30pm Guests must be least 122cm and above in height to ride 70. All the zones mentioned below will have shows that allow visitors to come up close and personal to Hollywood characters except _____. A. Hollywood B. Lost World C. Far Far Away D. Ancient Egypt 71. Visitors can enjoy _____ activities at the Ancient Egypt zone. A. five B. two C. three D. four 72. Jane is not fond of terrifying adventures and she prefers places with water. Which zone will she choose? A. Madagascar B. Ancient Egypt C. Far Far Away D. Lost World 73. According to the advertisement, which of the following statements is FALSE ? A. There is one 3D ride offered in Far Far Away. B. All visitors at Universal Studios can try the rides. C. Children may see some precious stones in the Lost World. D. Two parents and their children should pay $250 during the June holidays. (C) Getting kids to share their toys is a never-ending battle, and forcing them to do so never seems to help. New research suggests that allowing children to make a choice to sacrifice their

50 / 15

own toys in order to share with someone else makes them share more in the future. The new findings are published in Psychological Science. These experiments were conducted by psychological scientists, Nadia Chernyak and Tamar Kushnir of Cornell University. They found that sharing things with others when they are given a difficult choice leads children to think of themselves as people who like to share. It also makes them more likely to act in a pro-social (亲社会的)manner in the future. Previous research has explained why rewarding children for sharing can backfire. Children come to think of themselves as people who don't like to share since they had to be rewarded for doing so. Because they don't view themselves as "sharers" they are less likely to share in the future. Chernyak and Kushnir were interested in finding out whether freely chosen sacrifice might have the opposite effect on kids' willingness to share. To test this, the researchers introduced five-year-old children to Doggie, a sad puppet. Some of the children were given a difficult choice: Share a precious sticker with Doggie, or keep it for themselves. Other children were given an easy choice between sharing and putting the sticker away, while children in a third group were required by the researcher to share. Later on, all the children were introduced to Ellie, another sad puppet. They were given the option of how many stickers to share (up to three). The kids who earlier made the difficult choice to help Doggie shared more stickers with Ellie. The children who were initially faced with an easy choice or who were required to give their sticker to Doggie, on the other hand, shared fewer stickers with Ellie. Therefore, children did not benefit from simply giving something up, but rather from willingly choosing to give something up of value. ―You might imagine that making difficult, costly choices is taxing for young children or even that once children share, they don‘t feel the need to do so again,‖ Chernyak says. ―But this wasn't the case: once children made a difficult decision to give up something for someone else, they were more generous, not less, later on.‖ Chernyak concludes. 74. _____ helps children to share more in the future. A. Rewarding children for sharing stickers B. Requiring children to share their favorite toys C. Allowing children to share what they don‘t need D. Encouraging children to share precious things willingly 75. The underlined word ―backfire‖ means _____. A. serve as a push B. have an opposite effect C. cause anger D. avoid taking things back 76. Those who were required to share give fewer stickers to Ellie because _____. A. it‘s not their own choice B. they regret what they did C. Ellie is not as sad as Doggie D. they like to share with a real person 77. We can conclude from the passage that _____. A. parents will never find a way to get children to share toys B. a gift should be given to make up for children‘s sacrifice C. making difficult choices may influence sharing behavior D. children pretend to be generous when they are being observed

闸北区
51 / 15

(A) It was a cold night in Washington, D.C., and I was heading back to the hotel when a man approached me. He asked if I would give him some money so he could get something to eat. I'd read the signs: "Don't give money to beggars as most of them are swindlers." So I shook my head and kept walking. I wasn't prepared for a reply, but with no hesitation, he followed me and said, "I really am homeless and I really am hungry! You can come with me and watch me eat!" But I kept on walking. The incident kept bothering me for the rest of the week. I had money in my pocket and it wouldn't have killed me to hand over a dollar or two even if he hadn‘t been a real beggar. On a freezing cold night, no less, I assumed the worst of a fellow human being. Flying back to Anchorage, I couldn't help thinking of him. I tried to reason my failure to help by supposing government agencies, churches and charities were there to feed him. Besides, you're not supposed to give money to beggars. Somewhere over Seattle, I started to write my weekly garden column for The Anchorage Daily News. Out of the blue, I came up with an idea. Bean's Cafe, a local charity service kitchen, feeds hundreds of hungry local people every day. Why not try to get all my readers to plant one row of vegetables or flowers in their gardens for Bean's? Plant a row for Bean's. It‘s clean and simple. We didn't keep records back then, but the idea began to take off. Folks would fax me or call when they took something in. It‘s food for the spirit and comfort for my conscience. In April 1995, the Garden Writers Association of America(GWAA) held their annual meeting in Anchorage and after learning our program, Plant a Row for Bean's became Plant a Row For The Hungry. The idea then was to have every member write or talk about planting a row for the hungry, which brought the program to national attention. As more and more people participated, new variations cropped up. Many companies gave free seeds to customers and displayed the logo for the program. Donations poured in. It was then that I could really stop feeling guilty. zhucanqi 66. The underlined word ―swindlers‖ in the first paragraph is closest in meaning to ______. A. policemen B. writers C. cheaters D. beggars 67. Why did the author think he assumed the worst of a fellow human being? A. Because he didn‘t show fair respect to a beggar treating him badly. B. Because he could have helped a hungry man but he passed by. C. Because he believed that no people begged because of real hunger. D. Because he thought that charity work was the government‘s duty. 68. How did the author make up for what he had done? A. He set up a local kitchen to help the poor. B. He planted a row of vegetables for charity. C. He called on people to donate money to the Bean‘s. D. He initiated the idea of Plant a row for Bean’s.
52 / 15

69. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. The beggar gave up the first time he was turned down by the author. B. The author invented the program inspired by the Anchorage Daily News. C. GWAA expanded the program concept and made it nationwide in 1995. D. The program was later taken over by some seeding companies. (B) Our magazine is presenting to you the top five i-phone(the best seller of Apple Company) applications for more fun on hiking(徒步旅行) or camping trips recommended by our A-list field hikers and travellers. pfzhizuo 1. GPS Kit by Garafa – Get un-lost (for $10) What it does: Download before you leave or use your phone‘s data connection to view maps from Google (satellite, landscape, cycling, and street), or Bing (shaded relief, street, or image). Record your movements, drop notes or photo makers on previously–downloaded Google Earth. 2. Photosynth by Microsoft – Perfect the view (for free!) What it does: Make interactive 360?x360? panoramas(全景) to your own taste. It saves the panorama as a single image to your camera roll after combining images. Once you get to know how to hold the iPhone and move to take the photos, you can have pretty simple, fast panoramas! 3. Soundcloud by Soundcloud – Share the sounds (for free!) What it does: Basic sound recorder with on-board editing (cutting) capabilities. Upload your recordings to the internet, share on social networks and listen to and follow others! It allows for super-simple recording and uploading to the internet. You can upload all the sounds as ―non-shared‘ files so you can download them to your computer for continued storage and editing. In addition, with this function, you will never fear your dirty laundries are to put you to shame. There is a growing community of users, including Paul Salopek who is walking around the world. 4. Postagram by Sincerely – Send moments (App is free!/$1 per card) What it does: The app allows personalized production of e-postcards right from your iPhone. Even photos pop out from the card for sweet fridge posting! There aren‘t many post offices out in the mountains, so this can be critical to send a gift home. And even if there are post offices where you are traveling, sometimes it‘s easier, cheaper, and more fun to send your own DIY messages home. 5. Planets by Q Continuum – Love the night sky (for free!) What it does: With automatic location detection, this basic App offers 2D maps and 3D maps of the sky for identifying planets and stars, gives you the rise/set visibility information for the sun and planets, and even has a few facts and visualizations of the moon and planets. download it into your i-phone. 70. Through which application can you receive greetings from a faraway place instantly? A. GPS Kit B. Photosynth C. Postagram D. Planets 71. Soundcloud protects your privacy by ______. A. uploading your recordings to internet through password
53 / 15

Don‘t forget to

B. allowing you for continuous editing and storage as you like C. providing option to upload sounds accessible to only yourself D. defending you through dirty laundries shared online 72. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. You don‘t have to upload data online to make use of GPS Kit. B. E-postcards are free of charge once you have downloaded Postagram. C. Paul Salopek is the person who first put forward the idea of soundcloud. D. All five applications are already available in the i-phone when you buy the phone. 73. Which of the websites does this passage most probably appear? A. National Geographic. C. World Weatherlink. B. Homemade Groceries. D. Space Exploration.

(C) Is growth good for biodiversity(生物多样性)? To answer the question, it is critical to define what we mean by growth. Is growth gross domestic product (GDP), the "monetary value of all the finished goods within a country's borders"? Or does it mean improving the human standard of living? Today, when people say growth, they mean GDP, a measure that is over 70 years old. Actually GDP demonstrates negative implications for biodiversity, as this "growth" measures only money inflows while far more important is the balance sheet, which shows properties and debts. As biodiversity delivers no cash, it has no place in GDP system, but biodiversity provides the asset side of the balance sheet, such as forests, rivers, wetlands and animals—the list goes on. zhucanqi It is argued that growth is good for biodiversity in the long run as there is an environmental Kuznets curve where environmental conditions get worse in the early stages of modern economic growth, but improve once a growth level has been reached. According to some people, once GDP has been high, more resources are to invest in conservation, and new technologies are used to protect the nature. They said people would have more interest in protecting the environment, and some of the forests started to return and many pollutants were almost eliminated. Standing in America today it might appear that the environmental Kuznets curve works. At first sight there appears to be a logic. Today the US GDP is increasing while many precious species populations are also recovering? Such conditions, according to some people, can be explained by greater efficiency in cars or more efficient agricultural production. But in fact, the majority of the negative impacts have simply been exported. The high-polluting industries have been outsourced to developing nations. Therefore the bitterest punishments are largely felt beyond the borders while we Americans are enjoying high GDP and selfish biodiversity at the same time. This can be seen in the WWF annual Report, where species population trends are increasing by 7% in high-income countries and declining in middle- and low-income countries by 31% and 60% respectively. It is self-evident that growth, as currently defined, has a major negative impact upon biodiversity. What needs to change is the definition of growth from a GDP-essential concept to a balance-sheet approach. Organisations and world community should work on creating new vision or reform that will help ensure a real balance between an improving standard of human life and a
54 / 15

thriving biodiverse landscape. 74. According to the passage, the author ‘s opinion toward GDP is that GDP______. A. has nothing to do with biodiversity as it serves as an economic ruler B. shouldn't have ignored biodiversity as it does good to balance sheet C. is out-dated as it leaves out productions outside a country‘s borders D. is a useful economic indicator as it honestly follows the Kuznets curve 75. The environmental Kuznets curve is seemingly working because ______. A. when US economy is strong, people have more interest in environment protection B. high GDP helps to introduce high technology for environment protection C. great fuel efficiency in cars and agriculture helps to protect environment D. the US makes other weak nations take the harmful consequences 76. The author ‘s main opinion about growth-biodiversity is that ______. A. there‘s no clear relationship between growth and biodiversity B. growth harms biodiversity with today‘s GDP-centred system C. biodiversity condition agrees with a country‘s economic growth D. the author is not sure about the exact influence of growth on biodiversity 77. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. GDP focuses on balance sheet rather than monetary increase. B. Within borders, America is enjoying a better biodiversity right now. C. Many low-income nations are having a higher GDP growth than the U.S. D. Creative ways have been found to balance life standard and biodiversity.

长宁区
(A) When I was young, it wasn‘t the parental love that filled my thoughts in the spring. It was baseball. I loved everything about the game — the crack of a bat, the excitement of chasing a ground ball across short green grass, even watching the games on our old black-and-white TV. Yet looking back now, nothing was quite as important to me as the annual ritual (老规矩) of playing catch with my dad. Dad was never much of a baseball fan, but as green leaves began to shoot on bare branches and warmth returned to the air, he would grab his old mitt (棒球手套) and head out to the yard with me just the same. There was something beneficial about playing catch with him, the hum of the ball as it sailed through the air, and the friendly pop as it hit the leather netting. We may have been 50 feet apart, but the flight of that ball connected us, forming as strong a relationship as any father-son talk ever could have. I was never the star of my Little League team, yet Dad never cared about that. Every year, he would be out there, waiting to field any false throw I sent his way.
55 / 15

As I grew older, I realized that our game was a reflection of our relationship — that even if a problem didn‘t involve a glove and a ball, Dad would always be there to handle anything I threw in his direction. His devotion to our springtime ritual showed his devotion to me — not only to my love of baseballl but also to my life. I‘ve often heard it said that ―the devil is in the details.‖ Now I realize that in my relationship with my father, love was in the details. 66. When the author was young, he didn‘t care much about ______. A. the sound of hitting a ball B. the company of his father C. the joy of running after a ball D. the games broadcast on TV The author ‘s father practiced catching baseball with him on warm spring days, ______. A. having a father-son conversation with him B. killing time while doing some physical exercise C. making him an excellent baseball player D. giving him a guiding hand in his life We can learn from the passage that ______. A. a yearly celebration was held to start their spring baseball catching ritual B. the author and his father used to have a loose relationship with each other C. the author fully realized his father ‘s love for him when he was young D. the author ‘s father always stood by him whenever he was in trouble What is the passage mainly about? A. The same hobby shared between the author and his father. B. The way the author and his father used to spend spring days. C. The author ‘s sweet memory of his father ‘s love for him. D. The analysis made by the author about father-son relationship.

67.

68.

69.

(B) iPad mini with Retina display Small wonder. Beautiful 7.9-inch Retina display iPad mini with Retina display is amazing to hold. Every photo is incredibly detailed, and every line of text is remarkably clear. With higher resolution (分辨率) than an HDTV, it‘s striking — on a whole new scale. A7 chip Don‘t let its size fool you. iPad mini is powered by the new A7 chip with 64-bit architecture. A7 delivers killer performance — up to four times faster CPU and up to eight times faster photograph performance than the previous generation — without sacrificing battery life. So you get incredible power in a device you can take with you wherever you go. Powerful apps (应用软件) iPad apps are like no other. Because they‘re designed just for iPad, they look amazing and
56 / 15

use every pixel (像素) of the beautiful display. iPad mini comes with great built-in apps for the everyday things you do, like checking email and surfing the web. Over 475,000 other incredible iPad apps are just a tap away in the App Store. With apps like these, iPad mini can do just about anything — which means you can, too. Advanced wireless iPad mini keeps you connected faster than ever. In more locations than ever. Using two antennas (天线) instead of one and MIMO technology, iPad mini delivers twice the Wi-Fi performance of its ancestor. And the Wi-Fi + Cellular model supports more LTE bands than ever, so you can make quick, easy connections the world over. iPad mini and iOS7 iOS7 was designed to take advantage of 64-bit architecture. So it‘s every bit as advanced as the iPad mini it runs on. And with new features like smarter multitasking and AirDrop, iOS7 makes the experience of using iPad mini even more beautiful and simple. Because iOS7 and iPad mini weren‘t just designed to work together, they were designed to enhance one another. iPad mini with Retina display From $399 Compare iPad models > Shop online. Order your iPad with Retina display online and have it shipped to your door—free. Buy now > Visit a store. Buy iPad mini with Retina display at your favorite Apple Retail Store and we‘ll set it up just the way you want. Find a store > Call Apple. Get answers about iPad mini with Retina display before you buy. Talk with a knowledgeable Specialist. 1-800-MY-APPLE

The Apple Store app for iPad. A whole new way to shop. Download now > 70. Where does the passage most probably come from? A. An Apple Store leaflet. B. Apple Website. C. A textbook of app designing. D. A science magazine. Which of the following best summarizes the feature of Powerful apps for iPad mini? A. An amazingly clear display. B. Beautifully designed and combined. C. Well performing your daily routine. D. A super killer and greater battery saver. Which of the following statements is true according to the passage? A. An A7 chip installed, iPad mini with Retina display is more battery consuming. B. Having an iPad mini with Retina display, you can do more in more places. C. iOS7 with many new features is only designed for iPad mini with Retina display. D. Order an iPad mini with Retina display online then collect it at your favorite retail store. Who would be the potential readers of the passage? A. Apple product fans. B. App software developers. C. Apple product sellers. D. Information technology engineers.
57 / 15

71.

72.

73.

(C) The term culture now is more used to describe everything from the fine arts to the outlook of a business group or a sports team. In its original sense, however, culture includes all identifying aspects of a racial group, nation, or empire: its physical environment, history, and traditions, its social rules and economic structure, and its religious beliefs and arts. The central beliefs and customs of a group are handed down from one generation to another. It is for this reason that most people regard culture as learned rather than innate. People acquire a culture because they are not born with one. The process by which a person develops a taste for regional foods, accented speech, or an outlook on the world over time, therefore, is known as enculturation (文化适应). Cultures are often identified by their symbols — images that are familiar and coated with meaning. Totem poles (图腾柱) carved with animals and creative figures suggest aspects of the Native American peoples of the Pacific Northwest but more literally represent specific tribes (部 落). In Asia and India, the color of yellow is connected with temples while in ancient China it was a color only the emperor ‘s family was allowed to wear. Thus, different cultures may respond to a symbol quite differently. For example, to some a flag may represent pride, historical accomplishments, or ideals; to others, however, it can mean danger or oppression. To individuals unfamiliar with cultures outside their own, the beliefs, behaviors, and artistic expression of other groups can seem strange and even threatening. A society that ranks all other cultures against its own standards is considered to be ethnocentric (from the Greek ethnos, meaning ―people,‖ and kentros, meaning ―center‖). A strongly ethnocentric society assumes also that what is different from its own culture is likely to be inferior and, possibly, wrong or evil. All people are ethnocentric to some degree, and some aspects of ethnocentrism, such as national pride, contribute to a well-functioning society. An appreciation for one‘s own culture, however, does not prevent acceptance and respect for another culture. History documents the long-term vigour and success of multicultural groups in which people from numerous and various cultural backgrounds live and work together. Extreme ethnocentrism, in contrast, can lead to racism — the belief that it is race and racial origin that account for variations in human character or ability and that one‘s own race is superior to all others. 74. What does the word ―innate‖ in Paragraph 2 most probably mean? A. Instinctive. B. Developed. C. Believable.

D. Cultivated.

75. Which of the following is true according to the passage? A. Different interpretations of a symbol help to distinguish one culture from another. B. An ethnocentric country opens welcoming arms to cultures different from its own. C. Culture consists of some positive features of a racial group, nation or empire. D. People from various cultural backgrounds often reach an agreement on some image. 76. What can be inferred from the passage? A. All aspects of ethnocentrism can produce negative effects on a society. B. Racism is unlikely to bring about serious conflicts among different cultures. C. Respect and acceptance of different cultures are a proper cultural attitude.
58 / 15

D. Countries with a strong sense of national pride play a superior role in the world. 77. Which might be the best title of the passage? A. Culture, the origin of racial superiority C. Culture, the vigour of world development

B. Culture, a faithful mirror of history D. Culture, a distinctive identity of a nation

宝山区
66—69 DBBA 70—73BADC 74—77 DCBA

崇明县
66. B 67. C 68. A 69. B 70. D 71. C 72. B 73. B 74. B 75. D

奉贤区
66—69 DABB 70-73 DDBC 74—77 BDCD

虹口区
(A) 66. B (B) 70. B (C) 74. A 67. D 71. B 75. D 68.C 72. C 76. A 69. B 73. D 77. B

黄浦区
66-69 BABC 70-73 DACD 74-77 DADB

嘉定区
66------69 CABA 70----73 DACD 74----77 ABCA

金山区
66—69 BCCA 70—73 CBBC 74—77 CAAD

静安区
66—69 CCAB 70—73 ACDC 74—77 CABD

闵行区
66. C 67. B 68. D 76. A 77. C 69. D 70. D 71. B 72. A 73. D 74. D 75. B

59 / 15

浦东新区

普陀区
66. A 70. A 74. C 67. D 71. B 75. C 68. C 72. D 76. A 69. B 73. B 77. D

青浦区
(A) 66-69 BCDC (B) 70-73 DBAA (C) 74-77 CDAB

松江区
66------69 70------72 73------77 CBDA CBB ADBCA

徐汇区
66-69 ACDD 70-73 CDAB 74-77 ADAB

杨浦区
66-69 B D C A 70-73 B C A B 74-77 D B A C

闸北区
66-69 CBDC 70-73 CCAA 74-77 BDBB

长宁区
66-69 BDDC 70-73 BCBA 74-77 AACD

60 / 15


相关文档

2014届上海市各区高三英语一模——回答问题汇编
上海各区2012届高三英语一模试题分类汇编-阅读理解
上海各区2012届高三英语一模试题分类汇编:阅读理解汇编
上海市2014届高三英语一模新题型汇编
2014届上海市各区高三英语一模——完形填空汇编-A
2014届上海市各区高三英语一模——语法汇编(新题型)
2014届上海市各区高三英语一模——十选九汇编
2014届上海市各区高三英语一模——完形填空汇编
2014届上海市各区高三英语一模——翻译汇编
2014届上海市各区高三英语一模——语法汇编(教师版)
电脑版