【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件:1.3 Task & Project_图文

Section Ⅲ Task & Project -1- Ⅰ.阅读 Robert Burns and his poetry,完成下列题目 细节理解 1.Which is not Burn’s work? A.To a Mouse B.The Holy Fair C.A Red,Red Rose D.Ode to a Nightingale 2.The Romantic Movement started around about A.1780;1830 C.1750;1850 . B.1750;1770 D.1770;1870 -2- and lasted until 主旨大意 3.The Romantic poets often used A.nature C.farming 推理判断 4.In a poem,the used. A.emotions C.sorrows 细节理解 5.Robert Burns is a poet of A.England C.Ireland 答案:1.D B.Scotland D.France 2.A 3.A 4.A 5.B -3- as a theme in their poetry. B.flower D.death expressed is(are)more important than the language B.happiness D.anger . Ⅱ.阅读 Robert Burns and his poetry,完成下列表格 Year of birth 1. His first love Place of birth 2. Name Effect on him Main works Year of death 3. 5. 6. 7. Family status 4. -4- Name of the movement The movement of poets Features All of Scotland 12. The way people memorize him money to 14. was first publicly 15. Representative poets 8. 9. Romantic themes tend to be 10. 11. . . The poems are always about love,dreams or his death,and afterwards many people 13. his widow and children.The monument to him in 1877 and about 30,000 people attended the first exhibition. The house in Alloway,where Burns was born,is now a museum of his life and work. -5- 答案:1.1759 Red,Red Rose 12.mourned 2.Alloway,Scotland 3.1796 4.Poor 5.Nelly Kirkpatrick 6.Encouraged him to write poetry 7.To a Mouse/The Holy Fair/A 8.The Romantic Movement 13.donated 14.support 9.John Keats;Robert 11.nature Burns;William Wordsworth 10.more emotional 15.exhibited/shown -6- 1.The sun was shining as Kevin headed for the old bench where he met Mike every afternoon after school.(Page 11) 当凯文走向那条他每天下午放学后和迈克碰面的旧长凳时,阳光正普 照着大地。 as 引导时间状语从句,其中 where 引导的定语从句修饰 the old bench 。 where 引导定语从句 -7- where 引导定语从句,在从句中作地点状语,其前有表示地点的名词作先 行词,如:situation,position,point,case,stage,condition,center 等。 The gravity of the situation leads her to run away to Ireland,where she opens a chocolate shop and becomes rich. 形式的严峻使她逃到了爱尔兰 ,在那里她开了家巧克力店并富裕起来。 It’s one of the few countries where people drive on the left. 这是为数不多的几个靠左行驶的国家之一。 They then moved to Paris,where they lived for six years. 他们随后移居巴黎,在那里住了 6 年。 He’s got himself into a dangerous situation where he is likely to lose control over the plane. 他使自己陷入了一种危险的情形,他很可能会失去对飞机的控制。 -8- 单项选择 (1)They will fly to Washington, days. A.where C.which 答案:A B.there D.when they plan to stay for two or three 解析:where 引导非限制性定语从句,且在从句中作状语。 -9- (2)I’ll give you my friend’s

相关文档

【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件:3.3 Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件:2.3 Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件:4.3 Task & Project
【测控设计】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件2.3 Section Ⅲ Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修6课件:1.3 Task & Project
【测控设计】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件4.3 Section Ⅲ Task & Project
【测控设计】2015-2016学年高二英语译林版选修8课件3.3 Section Ⅲ Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修6课件:3.3 Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修6课件:4.3 Task & Project
【测控指导】2015-2016学年高二英语译林版选修6课件:2.3 Task & Project
电脑版